Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

24 martie 2013

Băsescu - mesaje subliminaleTribuna de la congres era sub forma unei prove de navă. Blaga parcă e împăiat, îl lucrează echipa din jurul lui. Băsescu s-a dus direct la microfon și a luat primul cuvântul, în loc să se așeze toată lumea, iar Blaga să spună "dau acum cuvântul domnului președinte Traian Băsescu".


Alt mesaj subliminal, după cel cu tribuna-provă. Geacă fără mâneci, gen "vestă de salvare" (modelul mai vechi, cu calupuri de plută sau de balsa pe sub material):

5 comentarii :

Gogu spunea...

Mesaj subliminal ?! Poate ! Dar pare a fi, mai degraba, un mesaj de la o fiara incoltita !
E a doua lovitura dupa legea de modificare a statutului cadrelor militate care il va priva de o armata de generali ce-i sint fideli si care ar putea avea reactii nedorite in cazul ca te atingi de el.
Deci, fara generali, fara partid !
Sa vedem ce va mai face cel mai odios produs al prelungirilor de sorginte bolsevica avindu-si sorgintea in anii '50.
Sa mai adaugam pierderea totala a sprijinului din partea Masoneriei care conteaza, prin plecarea lui Frunzaverde si Stanisoara, precum si alaturarea lui Radu F. Alexandru ai Andreei Paul Vass taberei lui Blaga, si avem un tablou mai complet.
Sfirsitul acestui element e aproape.

Riddick spunea...

Nu sunt sigur că USL i-ar schimba cu generali care să fie "aşa cum trebuie".

Ai uitat de PPE, care prin vicepreşedintele său (Anca Boagiu) a dat un semnal. Boagiu a susţinut moţiunea Blaga.

Gogu spunea...

Ce blestem pe poporul nostru sa voteze tot dea'ndoaselea ! Daca scapam de Basescu raminem cu Ponta, care-i este urmas vajnic.
Iata ce zicea ieri Basescu:
''”Dragii mei, aceste obiective interne, fie că vorbim de Legea sănătăţii, fie că vorbim de Legea electorală, fie că vorbim de revizuirea Constituţiei, fie că vorbim de reorganizarea administrativă, sunt obiective pe care, prin negociere, le-am înscris şi în acordul de coabitare cu primul ministru al României, Victor Ponta. Sunt obiective la care ţin şi care sunt necesare României”.

După care a venit mesajul principal: ”Aş avea nevoie de sprijinul dumneavoastră politic pentru ca acest protocol să devină realitate. Pentru că în mod cert, există în USL o opoziţie puternică pentru respectarea criteriilor de revizuire a Constituţiei, pentru o corectă reorganizare administrativă a ţării, chiar pentru o corectă nouă Lege electorală sau pentru o Lege a sănătăţii care să dea şanse unei însănătoşiri a populaţiei României şi unei asistenţe medicale corespunzătoare. Acestea sunt obiectivele în care eu sunt gata să fiu partener cu PDL”.

Riddick spunea...

Se rupe, deci, şi USL. ;-)

Citisem articolul. :)

Vorba e : ce altă tiribombă se pregăteşte ?

Riddick spunea...

Încă un mesaj subliminal de la congresul PDL, care îmi scăpase (deşi era "in plain sight") - tribuna împărţită-n "trei plus unu" (chipurile, "ca vorbitorii să ajungă mai uşor la tribuna-provă, cu microfon). "Echipa" eurobăsistă din jurul lui Blaga îl învârte-n foi de viţă (stolojenii, turcanii, fluturii...).

"trei plus unu" - după numărul de moţiuni ?

Se sugerează (imagologic, subliminal) fărâmiţarea.

http://media.rtv.net/image/201303/full/conventie_pdl_12067400.JPG


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):