24 martie 2013

Băsescu - mesaje subliminaleTribuna de la congres era sub forma unei prove de navă. Blaga parcă e împăiat, îl lucrează echipa din jurul lui. Băsescu s-a dus direct la microfon și a luat primul cuvântul, în loc să se așeze toată lumea, iar Blaga să spună "dau acum cuvântul domnului președinte Traian Băsescu".


Alt mesaj subliminal, după cel cu tribuna-provă. Geacă fără mâneci, gen "vestă de salvare" (modelul mai vechi, cu calupuri de plută sau de balsa pe sub material):

5 comentarii :

Gogu spunea...

Mesaj subliminal ?! Poate ! Dar pare a fi, mai degraba, un mesaj de la o fiara incoltita !
E a doua lovitura dupa legea de modificare a statutului cadrelor militate care il va priva de o armata de generali ce-i sint fideli si care ar putea avea reactii nedorite in cazul ca te atingi de el.
Deci, fara generali, fara partid !
Sa vedem ce va mai face cel mai odios produs al prelungirilor de sorginte bolsevica avindu-si sorgintea in anii '50.
Sa mai adaugam pierderea totala a sprijinului din partea Masoneriei care conteaza, prin plecarea lui Frunzaverde si Stanisoara, precum si alaturarea lui Radu F. Alexandru ai Andreei Paul Vass taberei lui Blaga, si avem un tablou mai complet.
Sfirsitul acestui element e aproape.

Riddick spunea...

Nu sunt sigur că USL i-ar schimba cu generali care să fie "aşa cum trebuie".

Ai uitat de PPE, care prin vicepreşedintele său (Anca Boagiu) a dat un semnal. Boagiu a susţinut moţiunea Blaga.

Gogu spunea...

Ce blestem pe poporul nostru sa voteze tot dea'ndoaselea ! Daca scapam de Basescu raminem cu Ponta, care-i este urmas vajnic.
Iata ce zicea ieri Basescu:
''”Dragii mei, aceste obiective interne, fie că vorbim de Legea sănătăţii, fie că vorbim de Legea electorală, fie că vorbim de revizuirea Constituţiei, fie că vorbim de reorganizarea administrativă, sunt obiective pe care, prin negociere, le-am înscris şi în acordul de coabitare cu primul ministru al României, Victor Ponta. Sunt obiective la care ţin şi care sunt necesare României”.

După care a venit mesajul principal: ”Aş avea nevoie de sprijinul dumneavoastră politic pentru ca acest protocol să devină realitate. Pentru că în mod cert, există în USL o opoziţie puternică pentru respectarea criteriilor de revizuire a Constituţiei, pentru o corectă reorganizare administrativă a ţării, chiar pentru o corectă nouă Lege electorală sau pentru o Lege a sănătăţii care să dea şanse unei însănătoşiri a populaţiei României şi unei asistenţe medicale corespunzătoare. Acestea sunt obiectivele în care eu sunt gata să fiu partener cu PDL”.

Riddick spunea...

Se rupe, deci, şi USL. ;-)

Citisem articolul. :)

Vorba e : ce altă tiribombă se pregăteşte ?

Riddick spunea...

Încă un mesaj subliminal de la congresul PDL, care îmi scăpase (deşi era "in plain sight") - tribuna împărţită-n "trei plus unu" (chipurile, "ca vorbitorii să ajungă mai uşor la tribuna-provă, cu microfon). "Echipa" eurobăsistă din jurul lui Blaga îl învârte-n foi de viţă (stolojenii, turcanii, fluturii...).

"trei plus unu" - după numărul de moţiuni ?

Se sugerează (imagologic, subliminal) fărâmiţarea.

http://media.rtv.net/image/201303/full/conventie_pdl_12067400.JPG


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):