Dacă înainte de intrarea în UE ni se flutura iluzia prosperităţii ce va să vină, acum (la "reformarea UE") suntem abordaţi cu iluzia imperială, cum că România "va fi parte" la luarea deciziilor, de va face parte din nucleul dur. Io o să cred cioaca asta când oi vedea salariul mediu RO la cel puţin 50% din media UE. Şi nu peste un cincinal!

© my angry rants

24 martie 2013

Băsescu - mesaje subliminaleTribuna de la congres era sub forma unei prove de navă. Blaga parcă e împăiat, îl lucrează echipa din jurul lui. Băsescu s-a dus direct la microfon și a luat primul cuvântul, în loc să se așeze toată lumea, iar Blaga să spună "dau acum cuvântul domnului președinte Traian Băsescu".


Alt mesaj subliminal, după cel cu tribuna-provă. Geacă fără mâneci, gen "vestă de salvare" (modelul mai vechi, cu calupuri de plută sau de balsa pe sub material):

5 comentarii :

Gogu spunea...

Mesaj subliminal ?! Poate ! Dar pare a fi, mai degraba, un mesaj de la o fiara incoltita !
E a doua lovitura dupa legea de modificare a statutului cadrelor militate care il va priva de o armata de generali ce-i sint fideli si care ar putea avea reactii nedorite in cazul ca te atingi de el.
Deci, fara generali, fara partid !
Sa vedem ce va mai face cel mai odios produs al prelungirilor de sorginte bolsevica avindu-si sorgintea in anii '50.
Sa mai adaugam pierderea totala a sprijinului din partea Masoneriei care conteaza, prin plecarea lui Frunzaverde si Stanisoara, precum si alaturarea lui Radu F. Alexandru ai Andreei Paul Vass taberei lui Blaga, si avem un tablou mai complet.
Sfirsitul acestui element e aproape.

Riddick spunea...

Nu sunt sigur că USL i-ar schimba cu generali care să fie "aşa cum trebuie".

Ai uitat de PPE, care prin vicepreşedintele său (Anca Boagiu) a dat un semnal. Boagiu a susţinut moţiunea Blaga.

Gogu spunea...

Ce blestem pe poporul nostru sa voteze tot dea'ndoaselea ! Daca scapam de Basescu raminem cu Ponta, care-i este urmas vajnic.
Iata ce zicea ieri Basescu:
''”Dragii mei, aceste obiective interne, fie că vorbim de Legea sănătăţii, fie că vorbim de Legea electorală, fie că vorbim de revizuirea Constituţiei, fie că vorbim de reorganizarea administrativă, sunt obiective pe care, prin negociere, le-am înscris şi în acordul de coabitare cu primul ministru al României, Victor Ponta. Sunt obiective la care ţin şi care sunt necesare României”.

După care a venit mesajul principal: ”Aş avea nevoie de sprijinul dumneavoastră politic pentru ca acest protocol să devină realitate. Pentru că în mod cert, există în USL o opoziţie puternică pentru respectarea criteriilor de revizuire a Constituţiei, pentru o corectă reorganizare administrativă a ţării, chiar pentru o corectă nouă Lege electorală sau pentru o Lege a sănătăţii care să dea şanse unei însănătoşiri a populaţiei României şi unei asistenţe medicale corespunzătoare. Acestea sunt obiectivele în care eu sunt gata să fiu partener cu PDL”.

Riddick spunea...

Se rupe, deci, şi USL. ;-)

Citisem articolul. :)

Vorba e : ce altă tiribombă se pregăteşte ?

Riddick spunea...

Încă un mesaj subliminal de la congresul PDL, care îmi scăpase (deşi era "in plain sight") - tribuna împărţită-n "trei plus unu" (chipurile, "ca vorbitorii să ajungă mai uşor la tribuna-provă, cu microfon). "Echipa" eurobăsistă din jurul lui Blaga îl învârte-n foi de viţă (stolojenii, turcanii, fluturii...).

"trei plus unu" - după numărul de moţiuni ?

Se sugerează (imagologic, subliminal) fărâmiţarea.

http://media.rtv.net/image/201303/full/conventie_pdl_12067400.JPG


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Corina Creţu, 2013: "În această perioadă de instabilitate economică pronunţată şi în faţa provocărilor demografice, care determină diminuarea populaţiei active şi creşterea ponderii beneficiarilor de pensii, migraţia forţei de muncă este parte a soluţiei pe care suntem datori să o susţinem la nivel mondial. Migraţia legală şi controlată poate aduce beneficii, deopotrivă, pentru ţara de origine şi pentru cea de destinaţie, de la reducerea sărăciei şi decalajelor la creşterea productivităţii."

Postări populare (nu P.P.E. !):