02 februarie 2013

Tell your Ma, tell your Pa, our love's gonna grow, wah wah !



Noi ce aşteptăm ?

Europeană nu este Grădina Maicii Domnului, şi nici nu poate asigura râuri de lapte şi miere. Numai la noi conducerile de partid şi de stat, indiferent de culoare, se reped să pupe mâna reprezentanţilor UE şi ai FMI ca şi când numai aşa vom putea supravieţui. Nimic mai fals.
Noi ce aşteptăm ? Aşa pot supravieţui ei, ca guvernanţi, preşedinte şi prim-ministru, dar noi ca ţară putem supravieţui doar prin muncă, nu prin împrumuturi. Când vor pricepe toţi faptul că împrumuturile la FMI, politica FMI şi a UE, nu ne salvează ci ne îngroapă?

Tăpălagă se teme că ne trezim

Propaganda anti-occidentala din toti acesti ani si-a atins tinta. Romania a intrat deja in categoria tarilor eurosceptice. Ultimul eurobarometru din 2012 indica o prabusire abrupta a increderii cetatenilor romani in institutiile UE, coborand in premiera sub pragul de 50%.
  • "Cealaltă parte" din eurocartel a putut lansa această propagandă fiindcă contrasta cu servilismul total al PDL faţă de Bruxel şi Berlin, tendinţă menţinută acum şi de USL, după ce s-a văzut cu sacii-n căruţă.

Cobaii nu au voie să crâcnească

Atunci când era atotputernic, Traian Băsescu a venit cu declararea presei ca vulnerabilitate a siguranţei naţionale. I-au sărit în cap atât presa, pentru că era vorba despre drepturile sale, cât şi adversarii politici, nu pentru că nu ar fi fost de acord cu pumnul în gura presei, ci pentru că să spui asta când eşti în opoziţie ar însemna să fii prost. Nici unii, nici ceilalţi nici măcar nu au visat că alegaţia cu pricina nu îi aparţinea lui Băsescu, ci i-a fost transmisă, cu titlu de comandă, de către şefii cei mari din Uniunea Europeană.
Sugestiile, aproape nişte porunci, din MCV, referitoare la presă, dovedesc că Băsescu a acceptat din nou ca şi din acest punct de vedere românii să fie folosiţi pe post de cobai. Băsescu, Macovei şi ceilalţi nu au fost decât nişte executanţi, nişte cărători ai pianului la care Merkel şi liderii celorlalte state cu virusul colonizării implantat adânc se pregătesc să interpreteze simfonia imperiului. Dacă aceasta nu este încă terminată, se datoreşte doar faptului că nu s-au înţeles pe împărţirea prăzii.

Da' cei de la România "Curată", ai cui interpuşi sunt ?

CNA sa interzica oamenilor politici sa mai detina, direct sau prin interpusi, organe media. Putem da rapid o lege ca sa impresionam Comisia Europeana si pe noi insine. Iar OTV sa ramina inchis, ca daca si presa falita se cheama ca e independenta inseamna ca nu mai stim sensul cuvintelor.
  • Reprezentanţii non-USL din CNA au votat (iar) pentru suspendarea licenţei OTV. Aşa că să n-aud că (doar) USL atacă libertatea presei.

Casa Duda se implică în propaganda revizuirii Constituţiei

"În numele atâtor zeci de ani în slujba Națiunii, vă cer tuturor să lăsați deoparte orice alte considerente, să dovediți instinctul binelui național și să dați României o Lege fundamentală statornică și îndreptată către viitor." (citat din 2007, reluat acum)

Cititor de serviciu: Un istoric la modă

Mii de intelectuali frustraţi, de la Sabin Gherman care a exclamat cu ani în urmă „M-am săturat de România” şi până la Mircea Badea, care îşi numeşte ţara, în bătaie de joc, „Românica”, formează publicul relativ numeros care jubilează la apariţia cărţilor lui Lucian Boia.
Cea mai recentă dintre ele − şi cea mai tendenţioasă – are un titlu care ar putea fi folosit ca material didactic la o lecţie despre discriminare: De ce este România altfel? Autorul ţine să explice, într-un prolog, că nu este vorba de un „altfel” inocent, care poate fi aplicat oricărei ţări, ci de un altfel de „altfel”.

  • Boia este un agent al disoluţiei identitare, morale şi statale. Nu ştiu cum să-i calific pe admiratorii lui, nu toţi îi propagă ideile cu bună-ştiinţă (despre scopul lor). L-a susţinut pe Căcărău în 2009 (prezidenţiale), acum e adoptat printre "intelectualii lui Băsescu" (pe care-l mai critică, pentru propria credibilizare).

"Explicaţiile" Muzeului Ţăranului Român privind implicarea în propaganda pro-gay

Muzeul nostru nu este o instituţie tradiţională, ci un muzeu care are un discurs cultural despre tradiţie, ceea ce este cu totul altceva. Este evident, dreptul dvs. să vorbiţi despre valori şi despre pseudo-valori, aşa cum le înţelegeţi dvs. În această privinţă, vă învederez faptul că singurele valori pe care muzeul nostru le promovează nu sunt cele ale uneia sau alteia dintre persoanele care lucrează în muzeu, ci acelea care sunt autentice, indiferent dacă ele aparţin uneia sau alteia dintre culturi. Muzeul nostru nu face nici un fel de propagandă, de nici un fel, nimănui, singurele activităţi pe care le desfăşurăm fiind cele strict culturale.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Titlul e inspirat din isprava lui Steven Tyler:

Dude Looks (a bit) Like A Lady! Steven Tyler makes his return to American Idol... dressed as a woman for secret audition

And Keith Urban seemed to be the first to click that all was not what it seemed as he laughed and clapped.

'What the, what?' said Randy Jackson as he looked up.

Tyler, 64, in a blonde wig, black tights and heels and showing off a large bust - said in a husky voice: 'My name is Pepper. I'm going to sing a song called 'Tell Your Ma, Tell Your Pa, Our Love Going to Grow, Wah Wah'.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2271685/Steven-Tyler-makes-return-American-Idol--dressed-woman-secret-audition.html#axzz2JiwKmNtO


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: