Pe măsură ce se apropie "inaugurarea" lui Trump, şobolănimea propagandei RO este tot mai plouată şi îşi ascunde tot mai greu ostilitatea faţă de el. Asta arată ceva foarte important: "centrul lor de comandă" nu este în zona guvernamentală SUA (acum, acolo "se întâmplă ceva").

08 februarie 2013

“Parlamentul” UEist nu reprezintă nimicLa conu' Mişu :

Indiferent ce fac, indiferent ce spun, adunătura fără-de-țară, ilegală în raport cu constituțiile naționale, nu are niciun drept.

Trebuie desființată urgent. Astfel ar exista o posibilitate de a salva UE, readucînd-o la scopul inițial, de asociație economică între state suverane.

Comisia europeană nu e un organism ideal, cu atît mai puțin pentru țările mici (economic mai ales), dar “parlamentul” cu zîzania pe care o întreține constant cu armata sa de activiști-paraziți, operînd după model kominternist, nu duce decît la dezastru. Aparent, “burghezia” bancherilor nu se înțelege prea grozav cu adunătura respectivă. În realitate, parlamentul este cea mai eficientă unealtă a acestora, ca instrument aproape perfect în direcția globalizării. Pentru că o lege unică, o decizie politică unică, un model unic și uniformizarea în jos pe care o aduc sînt foarte pe placul bancheropodelor. Dacă se joacă la două capete, pentru că nici guvernele țărilor UE nu sînt prea breze, măcar acestea din urmă reprezintă legitimitatea statului-națiune și, la o adică, putem spera că le vom putea popula cu oameni mai aproape de interesele naționale decît o bandă de activiști propovăduitori pe față a desțărării.

Sigur că înfoierea de azi e în bună parte regizată, “parlamentul” se face că se preocupă de soarta oamenilor, de fapt vor să-și inventeze legitimitate și să salveze traiul bun al birocrației și pepinierelor propagandistice cu care se împletesc. Pentru noi, cei ce ne considerăm cetățeni normali ai unei țări, nu supușii unui imperiu antinațional, e important să nu scăpăm din vedere importanța de principiu a disputei, întreținută artificial sau nu. Nu avem de ce să fim apărați de altcineva decît de statul, parlamentul, guvernul național. Aceștia sînt reprezentanții noștri, astăzi doar simbolic, însă păstrăm posibilitatea de a găsi unii potriviți, patrioți. Cu “parlamentul” ueist ne dăm singuri foc la valiză.

România nu va primi nimic de la cei care de 14 ani, nu doar de 7, nu fac decît să-i ia. Nu avem nimic bun de așteptat de la UE, ne va afunda și mai mult, iar “parlamentarii” ueiști seamănă, cel mult, cu eficiența sindicatelor oficiale de pe la noi, mult zgomot pentru permanent nimic. Măcar sindicatele sînt structuri legitime.

Prosteala continuă. Pînă cînd ?

6 comentarii :

Riddick spunea...

Alegerile europarlamentare

Participarea la vot : 43% (media la nivelul UE)
România: 2007: 29,47% 2009: 27,67%

http://www.europarl.europa.eu/aboutparliament/en/00082fcd21/2009-results.html?tab=22#result_turnout

Crystal Clear spunea...

Foarte buna postarea asta !
O s-o preiau si eu pe blog !

Tr.P. spunea...

Să te ţii când vor apărea postacii SUE.

Oficialii Parlamentului European vor cheltui până la aproximativ 2 milioane de euro pentru "monitorizarea opiniei publice” cu scopul de a identifica din timp dacă comentariile de natură politică ale internauţilor "au potenţialul de a atrage interesul media şi al cetăţenilor", arată un document intern obţinut de cotidianul britanic The Telegraph.

http://tinyurl.com/asss5jl

Reporter de la Antena 3, concediat după ce a jignit un oficial european. Pe site-ul A3 nu apare nimic, A3 e genul de damă de consumaţie virgină.

http://tinyurl.com/ahcnycw

Riddick spunea...

N-o sa mai apară de mai mult de câteva ori la mine, dacă îmi voi da seama ce e cu ei.

Acum, cu ştirea respectivă - cred ca a încercat să se dea niţel în spectacol, corespondentul de Bruxelles. Oricum, asta arată linia reală a USL.

Anonim spunea...

Inca un ''mister'' devoalat! Nu subapreciati NICIODATA trecutul unui om sau al familiei sale ! Va veti amagi si veti risca in pierdere, fara exceptie !
http://www.badpolitics.ro/marea-famiglie-bolsevica-sergiu-nicolaescu-a-devenit-mare-scula-din-neant-cine-a-fost-unchiul-incinerat-al-lui-sergiu-nicolaescu-nicolae-cambrea-oferit-drept-exemplu-comandantu/

Riddick spunea...

Nu am avut niciodată altă percepţie despre S. Nicolaescu decât ca fiind omul PCR, iar după 1989 mi-am dat seama că este şi omul Moscovei.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):