08 februarie 2013

“Parlamentul” UEist nu reprezintă nimicLa conu' Mişu :

Indiferent ce fac, indiferent ce spun, adunătura fără-de-țară, ilegală în raport cu constituțiile naționale, nu are niciun drept.

Trebuie desființată urgent. Astfel ar exista o posibilitate de a salva UE, readucînd-o la scopul inițial, de asociație economică între state suverane.

Comisia europeană nu e un organism ideal, cu atît mai puțin pentru țările mici (economic mai ales), dar “parlamentul” cu zîzania pe care o întreține constant cu armata sa de activiști-paraziți, operînd după model kominternist, nu duce decît la dezastru. Aparent, “burghezia” bancherilor nu se înțelege prea grozav cu adunătura respectivă. În realitate, parlamentul este cea mai eficientă unealtă a acestora, ca instrument aproape perfect în direcția globalizării. Pentru că o lege unică, o decizie politică unică, un model unic și uniformizarea în jos pe care o aduc sînt foarte pe placul bancheropodelor. Dacă se joacă la două capete, pentru că nici guvernele țărilor UE nu sînt prea breze, măcar acestea din urmă reprezintă legitimitatea statului-națiune și, la o adică, putem spera că le vom putea popula cu oameni mai aproape de interesele naționale decît o bandă de activiști propovăduitori pe față a desțărării.

Sigur că înfoierea de azi e în bună parte regizată, “parlamentul” se face că se preocupă de soarta oamenilor, de fapt vor să-și inventeze legitimitate și să salveze traiul bun al birocrației și pepinierelor propagandistice cu care se împletesc. Pentru noi, cei ce ne considerăm cetățeni normali ai unei țări, nu supușii unui imperiu antinațional, e important să nu scăpăm din vedere importanța de principiu a disputei, întreținută artificial sau nu. Nu avem de ce să fim apărați de altcineva decît de statul, parlamentul, guvernul național. Aceștia sînt reprezentanții noștri, astăzi doar simbolic, însă păstrăm posibilitatea de a găsi unii potriviți, patrioți. Cu “parlamentul” ueist ne dăm singuri foc la valiză.

România nu va primi nimic de la cei care de 14 ani, nu doar de 7, nu fac decît să-i ia. Nu avem nimic bun de așteptat de la UE, ne va afunda și mai mult, iar “parlamentarii” ueiști seamănă, cel mult, cu eficiența sindicatelor oficiale de pe la noi, mult zgomot pentru permanent nimic. Măcar sindicatele sînt structuri legitime.

Prosteala continuă. Pînă cînd ?

6 comentarii :

Riddick spunea...

Alegerile europarlamentare

Participarea la vot : 43% (media la nivelul UE)
România: 2007: 29,47% 2009: 27,67%

http://www.europarl.europa.eu/aboutparliament/en/00082fcd21/2009-results.html?tab=22#result_turnout

Crystal Clear spunea...

Foarte buna postarea asta !
O s-o preiau si eu pe blog !

Tr.P. spunea...

Să te ţii când vor apărea postacii SUE.

Oficialii Parlamentului European vor cheltui până la aproximativ 2 milioane de euro pentru "monitorizarea opiniei publice” cu scopul de a identifica din timp dacă comentariile de natură politică ale internauţilor "au potenţialul de a atrage interesul media şi al cetăţenilor", arată un document intern obţinut de cotidianul britanic The Telegraph.

http://tinyurl.com/asss5jl

Reporter de la Antena 3, concediat după ce a jignit un oficial european. Pe site-ul A3 nu apare nimic, A3 e genul de damă de consumaţie virgină.

http://tinyurl.com/ahcnycw

Riddick spunea...

N-o sa mai apară de mai mult de câteva ori la mine, dacă îmi voi da seama ce e cu ei.

Acum, cu ştirea respectivă - cred ca a încercat să se dea niţel în spectacol, corespondentul de Bruxelles. Oricum, asta arată linia reală a USL.

Anonim spunea...

Inca un ''mister'' devoalat! Nu subapreciati NICIODATA trecutul unui om sau al familiei sale ! Va veti amagi si veti risca in pierdere, fara exceptie !
http://www.badpolitics.ro/marea-famiglie-bolsevica-sergiu-nicolaescu-a-devenit-mare-scula-din-neant-cine-a-fost-unchiul-incinerat-al-lui-sergiu-nicolaescu-nicolae-cambrea-oferit-drept-exemplu-comandantu/

Riddick spunea...

Nu am avut niciodată altă percepţie despre S. Nicolaescu decât ca fiind omul PCR, iar după 1989 mi-am dat seama că este şi omul Moscovei.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mirel Axinte ("Bleen"), 2016: "A vorbi despre o Uniune a națiunilor e absurd atâta timp cât Uniunea în sine e o reacție împotriva națiunilor. Est-europenii au văzut aderarea la UE ca o ocazie pentru afirmarea națională, după 50 de ani de bocanc rus. Sunt națiuni tinere și întârziate, nedezvoltate, care nu și-au dus copilăria național-acneică până la capăt. De națiuni nu mai poate fi vorba în UE. Națiunea e un onanism sinucigaș și păgubos. Fuse și se duse. Da, noi, esticii, suntem neterminați național dar asta e, timpul nu stă în loc pentru noi. Nu ne-am exersat suficient statalitatea și națiunea dar nu ne mai putem întoarce în secolul XIX.
Singura șansă a UE e transformarea în federaţie.
E nevoie de federație din două motive:
1) Guvernările statelor, indiferent de ce grupări s-ar afla la putere, nu pot influența sau bloca politicile federale. Indiferent ce țăcăniți ajung la putere în unele state componente, UE și politicile federale nu sunt afectate.
2) Statele membre nu pot părăsi uniunea și nu se pot juca de-a șantajul.
Cum se vor împăca etniile, națiunile, într-o astfel de construcție federativă?
Cum se vor aglutina?
Imigrația din afara Europei și migrația în interiorul Europei. Ăsta e răspunsul. Marile centre urbane nu mai au identitate națională și acest trend se va extinde. Dinamica socială și economicătransformă identitatea națională în identitate europeană."


Mirel Axinte ("Bleen"), 2017: "Orice acțiune de subminare a suveranității naționale pentru occidentalizarea României e o acțiune benefică. Obiectivul final și idealul nostru ar trebui să fie topirea statalității românești într-un stat (federal/confederal) european-occidental. De fapt, nu ar trebui să fie, chiar ăsta e."

Postări populare (nu P.P.E. !):