15 ianuarie 2013

Țapul Geolog (E.C.), propagandist al globaliștilor


Cum dracu' de m-a păcălit (1992-2000)? Deși am avut dubii de la început. Dar abia după 2000 l-am şi văzut drept ceea ce era în realitate.

Ales în consiliul director al Institute for Cultural Diplomacy (cu sediul la Berlin), inaugurează o filială a ICD în România, la Universitatea Babeș-Bolyai (care își reconfirmă statutul de platformă de lansare a unor teze antiromânești). 

"Formularea proiectului", doar după stabilirea (de către cine?) a unei "viziuni clare asupra Europei". Așadar, proiectul va fi adaptat la acea viziune. Altă teză : "ong-izarea" politicii, acele "politici apolitice" despre care vorbea Václav Klaus.

Interviu AGERPRES: "Azi nu se mai poate vorbi de un proiect pentru România dacă nu există o viziune clară în privinţa Europei şi mai ales a unei lumi puternic fracturate, în care societăţile premoderne, moderne şi postmoderne coexistă. Acest proiect se poate construi numai în societatea civilă şi numai în mediile elitei intelectuale din societatea civilă, eliberată de presiuni politice. Totodată, un proiect pentru România nu mai poate fi realizat izolat, într-un laborator din România. De aceea, în forurile la care particip am încercat să propun reprezentanţi de frunte ai României."

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: