15 ianuarie 2013

Țapul Geolog (E.C.), propagandist al globaliștilor


Cum dracu' de m-a păcălit (1992-2000)? Deși am avut dubii de la început. Dar abia după 2000 l-am şi văzut drept ceea ce era în realitate.

Ales în consiliul director al Institute for Cultural Diplomacy (cu sediul la Berlin), inaugurează o filială a ICD în România, la Universitatea Babeș-Bolyai (care își reconfirmă statutul de platformă de lansare a unor teze antiromânești). 

"Formularea proiectului", doar după stabilirea (de către cine?) a unei "viziuni clare asupra Europei". Așadar, proiectul va fi adaptat la acea viziune. Altă teză : "ong-izarea" politicii, acele "politici apolitice" despre care vorbea Václav Klaus.

Interviu AGERPRES: "Azi nu se mai poate vorbi de un proiect pentru România dacă nu există o viziune clară în privinţa Europei şi mai ales a unei lumi puternic fracturate, în care societăţile premoderne, moderne şi postmoderne coexistă. Acest proiect se poate construi numai în societatea civilă şi numai în mediile elitei intelectuale din societatea civilă, eliberată de presiuni politice. Totodată, un proiect pentru România nu mai poate fi realizat izolat, într-un laborator din România. De aceea, în forurile la care particip am încercat să propun reprezentanţi de frunte ai României."

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: