09 ianuarie 2013

Legendarea* viitorilor colaboratori** ai "centrului-dreapta"

"Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL-ului în 2012, obiectivul meu este ieşirea României din criză şi trecerea pe creştere economică solidă"
* metodă "securistică" (de acolo vine termenul, dar o folosesc serviciile din orice stat) de a infiltra agenţii proprii într-un anumit mediu, prin a-i prezenta drept altceva, a le atribui calităţi sau fapte nereale.

** "sistemul" îşi dă seama că trebuie reluată "metoda UNPR"***, a ranforsării uneia dintre componentele sale (prin "transfer intern"), acum că e PP-DD prezent în parlament, şi care ar putea deveni alternativa din afara sistemului.

*** atunci (ianuarie 2010) trebuia inventată o majoritate care urma să aplice măsuri costisitoare din punct de vedere electoral, şi s-a regizat o disidenţă din PSD şi PnL, ca să deconteze doar PDL****.

**** ... iar acum se caută reechilibrarea : permanent, sistemul/eurocartelul are grijă ca acea componentă a sa "din opoziţie" să fie destul de solidă şi... să fie percepută drept opoziţie.

Cam asta văd eu în ceea ce susţine Chiliman:
Eu sunt fidel valorilor si principiilor liberale, si nu persoanei care, vremelnic, conduce partidul. I-am adresat o scrisoare deschisa asta-vara interimarului Daniel Chitoiu, in care ii ceream sa raspunda public la cateva intrebari esentiale pentru linia politica a PNL: daca desfiintam Curtea Constitutionala, ANI, DNA-ul si alte institutii fundamentale ale statului de drept, chestiune care ne arunca, de facto, in spatiul ex-sovietic, sau ramanem fideli principiilor si valorilor noastre, pentru care si eu am intrat in politica, care, aplicate, inseamna o Romanie a statului de drept, libera si capitalista. Intr-un cuvant, occidentala. Inca astept raspuns la aceste intrebari, de data aceasta de la Crin Antonescu. Pentru ca, din punct de vedere cronologic, el este succesorul lui Daniel Chitoiu in fruntea PNL. Prin aceasta scrisoare, pretinde dl. Antonescu, eu as fi tradat PNL. Or, singurul "tradator" din aceasta afacere este chiar domnia sa, care si-a "tradat", in acest mod, adevaratele convingeri politice. Daca va merge pe linia acestor convingeri ale lui Crin Antonescu, PNL risca sa se transforme in partidul cel mai anti-occidental din Romania. Ar fi o tragedie !

11 comentarii :

Gogu spunea...

http://miscarea.net/evreii2.htm
Aici e ''concretu''' ! Ce dreapta, ce stinga, ce parteneriat strategic, ce aliati, ce dusmani !!! Tirg frate, iar administratorii oborului sint mereu aceeiasi, tot timpul cinici, in timp ce noi batem cimpii cu neuronu' intr-o miscare de spin nesfirsita ! Nu mai e clar unde e binele si unde e raul si ce cale de urmat ne revine, in absenta atrofierii ultimilor rudimente se instinct de autoconservare !
Pe mine nu ma intereseaza vederile politice ale celor care au publicat materialul de mai sus ci NUMAI informatia istorica si sursele acesteia ! Ce bine era sa stim anumite lucruri in 1989, 1990, 2004, 2007 etc.

Crystal Clear spunea...

Corect !
E "opozant"...pff

Riddick spunea...

Gogu, scenariile se adaptează din mers, nu e musai ca ceva convenit la 1945 să decurgă întocmai cum era stabilit atunci.


Crystal Clear, mi se face scârbă când ştiu că vor fi traşi de lanţ din ţarc, spre a fi arătaţi mulţimii ca "ăi buni".

Anonim spunea...

Gogule bine ar fi ca tot NARODU sa vada iREALITATEA prin prisma Miscari Legionare. Intre misticismul IUDEO-FRANCMASONIC si cel ANTIHRISTIC nu e mare diferenta. Insa noi stim ca adevarul e ingropat in istorie cu multa minciuna. Numai calea cea dreapta intru HRISTOS ne v-a calauzi intr-o lume dreapta. O lume mult spiritualizata unde materialismul nu are putere. DOAMNE AJUTA.

Gogu spunea...

@''Anonim''
Iar legionarii ar trebui sa mai renunte la radicalismul ce, pe alocuri, are conotatii... ilogice. Stiti dvs., domnule, citi(fosti) membri PCR, sau(fosti) ''securisti'', purtatori de sentimente nationaliste serioase si cu un comportament in viata pe masura, exista in tara asta ?! Aveti dvs. deschiderea necesara pentru a intelege ca ACESTIA SINT ROMANI SI VIBREAZA CA ATARE si nu sint criminali, nu au fost tortionari sau cum naiba ii mai numiti voi !
Eu stiu destul de bine, asa cum nu prea se scrie in carti, ca legionarii au fost masacrati, tradati, infiltrati, ponegriti, demonizati etc. dar acestia, la rindul lor, se comporta la fel cu cei pe care ii cred ca le sint dusmani de moarte ! Discerneti mai bine cine va sint dusmanii si cine sint, de fapt, dusmanii Tarii !
Si mai e ceva: nu cred ca un patriot adevarat, un nationalist(luminat, cum zicea cineva) nu exista in afara unei credinte in Dumnezeu etc. Daca un Roman isi iubeste Tara e treba lui daca mai e si credincios; totul e sa nu ceara celor din jur(asa cum faceti voi) sa aiba aceleasi ''optiuni'' religioase.Eu, intre un Roman ateu si un papuas credincios, il prefer si il consider frate pe primul !
Iar tortionarii, indiferent de culoarea politica, de NATIONALITATE, virsta, conditie sociala etc. sa mearga la Hades ! Toti si pe vecie ! Salutari si noroc in toate !

Riddik, scuze pentru tirada !
E adevarat, treburile se mai schimba dar nu mult !

Riddick spunea...

Drace, a ajuns naţionalismul să fie văzut ca ceva ciudat, în loc să ne dăm interesul să scoatem ţara asta din şantul istoriei. Nu zic că ar fi suficient naţionalismul, dar nici... internaţionalismul. ;-)

Crystal Clear spunea...

Trădarea vine din interior

Gogu spunea...

I-auzi briul !!!!
http://www.dcnews.ro/2013/01/vezi-ce-masuri-au-fost-luate-impotriva-nationalistilor-din-timisoara/

Riddick spunea...

Nu sunt fan al "naţionaliştilor autonomi", dar e suspect cât de rapid pot dispare bloguri la interventia autorităţilor. În fond, n-au îndemnat la genocid, ci au propus o sumă de bani oricărei femei "de etnie romă" care ar fi prezentat un act medical din care să rezulte că s-a supus voluntar unei operații de sterilizare efectuată în anul 2013.

http://natm88.blogspot.ro/ Blogul a fost eliminat Blogul de la adresa natm88.blogspot.com a fost eliminat. Această adresă nu este disponibilă pentru bloguri noi.

http://lupta-ns.blogspot.ro/ Blogul a fost eliminat Blogul de la adresa lupta-ns.blogspot.com a fost eliminat. Această adresă nu este disponibilă pentru bloguri noi.

Deci, nu tu hotărâre judecătorească - nimic. Iniţial am crezut că e vorba de domeniul .ro, dar văd că s-a umblat şi la blogspot.com/.ro.

De urmărit cazul. Mai demult a fost eliminat un blog, "South Africa sucks", mai întâi de pe Blogger, apoi de pe WordPress. Blogul demasca genocidul comunist prin negri contra albilor din Africa de Sud şi Zimbabwe.

Gogu spunea...

Parca ziceai ceva despre inchis bloguri !!!
http://facias.org/?p=1638
E rau de tot profesoru' !!!!

Riddick spunea...

Am citit ce zice FACIAS c-ar fi scris Coja. Să vedem ce va urma, scandalul nu se va opri aici.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: