21 octombrie 2012

Pe-asta am văzut-o azi


Alianţa România Dreaptă are un site la adresa http://www.aliantaromaniadreapta.eu/. Nu-l accesasem recent, dar azi am văzut imagini în care apărea pe fundal sigla ARD şi "Alianţa România Dreaptă .eu" (.eu cu mov/magenta: .eu). Se pare că este versiunea finală a fundalului.

Bun, dacă ar fi dorit să popularizeze adresa siteului, era mai firesc să pună (www.)aliantaromaniadreapta.eu, n'aşa ?


Dar ei vor altceva, să arate că sunt "dreapta europeană". Nu puteau alege domenii cu sufixele (de exemplu): .ro, .org, .net, .info ? Sau, te pomeneşti că le-o fi achiziţionat preventiv USL-ul ?!


Pentru mine e clar despre ce este vorba. 

UPDATE 1 

EXISTĂ domeniul http://aliantaromaniadreapta.ro/, care era (este ?) tot al ARD, dar s-a renunţat la el: This Site Is For Sale



Captura linkului, aşa cum se vede pe Facebook

UPDATE 2

Mai există (încă) şi domeniul http://www.aliantaromaniadreapta.com/, dar şi acesta e scos la vânzare:




Domeniul .eu a fost lansat pe 6 decembrie 2005 şi se adresează organizaţiilor şi rezidenţilor din statele membre UE.

Domeniul de Internet „.eu” îi permite Europei să dispună de propria sa identitate pe Internet. Obiectivul acestuia este de a spori vizibilitatea Uniunii Europene (UE) pe Internet, a creşte posibilitatea utilizatorilor de a alege nume de domenii şi a favoriza dezvoltarea comerţului electronic pe piaţa internă.

3 comentarii :

Mamica Maria spunea...

Mi-ai amintit de faza cu acel site ce costa cateva miliarde de dolari, insa probabil ca e o sa fie si ala la vanzare, mi-e frica sa vad pretul cerut...

Riddick spunea...

"Nu daţi banii pe prostii, faceţi poze la copii !" (parcă aşa suna o reclamă).

Riddick spunea...


ARD - arhivat:

https://archive.today/rbHnR


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: