08 octombrie 2012

NU ! Doar că USL are P.R.-ul mai bun

"Cursul evenimentelor din ultimii ani tinde să stabilească în Europa un fel de ierarhie de pe urma căreia vom avea state-comisari, care îşi vor lua sarcina să aplice corecţii popoarelor inferioare, fără ca acestea să poată măcar crâcni".
Geo Bogza – “Mutarea fălcilor la națiuni” (1933)

Ștefan Vlaston (vicepreședinte Noua Republică) și scârboasa propagandă eurobăsistă, care se bazează pe principiile false : 

1. "Tot ce face UE e bine, chiar și șantajul financiar împotriva guvernului României" și 

2. "USL chiar vrea să se debaraseze de UE".

NU ! Doar că USL are P.R.-ul mai bun, și preia (ipocrit și fals) tema apărării interesului național, temă diabolizată de ARD/PDL.

"Dle Antonescu, faceti si dv. eforturi de a intelege ca Romania nu e in Africa sau America de Sud, sa faceti ce vreti din ea. Este in Europa, in UE si, daca mai faceti multe prostii, s-ar putea sa ramaneti fara bani de pensii si salarii bugetare. Sa va alerge lumea pe strazi!

Si daca veti castiga alegerile in decembrie, tot in Europa va aflati. Tot regulilor clubului UE trebuie sa va supuneti. Alea cu care va dau azi in cap oficialii de la Bruxelles. Si va vor da si dupa decembrie. Pentru ca n-aveti bani".


(Ziare.com)

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: