08 octombrie 2012

NU ! Doar că USL are P.R.-ul mai bun

"Cursul evenimentelor din ultimii ani tinde să stabilească în Europa un fel de ierarhie de pe urma căreia vom avea state-comisari, care îşi vor lua sarcina să aplice corecţii popoarelor inferioare, fără ca acestea să poată măcar crâcni".
Geo Bogza – “Mutarea fălcilor la națiuni” (1933)

Ștefan Vlaston (vicepreședinte Noua Republică) și scârboasa propagandă eurobăsistă, care se bazează pe principiile false : 

1. "Tot ce face UE e bine, chiar și șantajul financiar împotriva guvernului României" și 

2. "USL chiar vrea să se debaraseze de UE".

NU ! Doar că USL are P.R.-ul mai bun, și preia (ipocrit și fals) tema apărării interesului național, temă diabolizată de ARD/PDL.

"Dle Antonescu, faceti si dv. eforturi de a intelege ca Romania nu e in Africa sau America de Sud, sa faceti ce vreti din ea. Este in Europa, in UE si, daca mai faceti multe prostii, s-ar putea sa ramaneti fara bani de pensii si salarii bugetare. Sa va alerge lumea pe strazi!

Si daca veti castiga alegerile in decembrie, tot in Europa va aflati. Tot regulilor clubului UE trebuie sa va supuneti. Alea cu care va dau azi in cap oficialii de la Bruxelles. Si va vor da si dupa decembrie. Pentru ca n-aveti bani".


(Ziare.com)

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: