25 august 2012

Au trecut neobservați de politicieni 95 de ani de la Mărășești (august 1917)



Căcărău : "Nu-mi dădeam demisia imediat nici dacă Băsescu câștiga la referendum"

Noi indicății pentru USL de la Vocea Rusiei

De ce se bagă UE în trebile noastre interne? Dublul standard şi jumătatea de măsură

Dan Voiculescu, printre cei interesaţi de preluarea Oltchim

Manelistul Nicolae Guță a picat BAC-ul la 45 de ani, cu nota 1 la Limba română

"Specific cultural țigănesc": cadavru descompus expus în "vitrina” unui cavou din Iaşi

Vezi cum arată cu adevărat reşedinţa de protocol pregătită pentru retragerea lui Băsescu (pamflet)

Frecţie cu Diana la un picior de lemn... PROFITORUL WESLEY CLARK ÎI ÎMBATĂ CU APĂ CHIOARĂ PE LUZĂRII USL!

Făcătura de stânga-dreapta-centru a securistului prost Dan Voiculescu s-a borşit

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a creat o dizidenţă împotriva lui Crin Antonescu. Acesta susţine readucerea în fruntea PNL a fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu. El îl acuză pe Bretonat că a cedat presiunilor lui Dan Voiculescu, Relu Fenechiu şi ale altor indivizi cercetaţi penal. Totodată, este învinuit că a pus PNL la cheremul baronilor locali ai PSD şi a divizat partidul, pentru satisfacerea unor interese personale şi de grup. O parte din PNL susţine reluarea colaborării cu PDL şi ruperea USL. Şi în PSD au apărut oponenţi ai lui Victor Ponta, care şi-au propus înlocuirea acestuia  din fruntea partidului. Există nemulţumiţi care ameninţă cu părăsirea formaţiunii pentru a trece la PDL, în vederea constituirii unei alte majorităţi parlamentare. Traseiştii din UNPR analizează posibilitatea de reluare a colaborării cu PDL, astfel ca, împreună cu UDMR, să sprijine banda băsistă în formarea altui guvern, pînă cel tîrziu la sfîrşitul lunii octombrie a.c.

"România moluscă". Generalul (r) Mircea Chelaru vrea un preşedinte “arbitru pe fază”

În respiraţia continentală, în familia umanităţii prezente, ţara mea, ţara milioanelor de români creatori de civilizaţie şi parcurs istoric continuu, este declasificată, declasată şi surclasată datorită unei destrăbălate rânduieli. Când am constatat că declinul nu este un accident, ci o stare depresivă ireversibilă, am pus cuvântul în mişcare. Nu am reuşit aproape niciodată să ne rânduim omeneşte, cu reguli şi norme respectate din interior. Am copiat, am împrumutat, am lăsat să ni se pună pe legea pământului tot soiul de invenţii fistichii, care ne-au desrădăcinat comportamentul public. Rateul social explică eşecul economic. De când ne cunoaştem, ca popor sau naţiune de sine stătătoare ne plângem de sărăcie, de trădare, de asuprire, de… ce anume vreţi să mai adaug? Că merge, oricum…

Cine este în spatele scumpirii benzinei la OMV ? Guvernul incompetent USL

Este o "avanpremiera" la ce a anuntat acest incompetent guvern USL ca va face, cu privire la marirea accizelor. Dupa ce au secatuit resursele bugetare cu referendumul facut pentru moftul lui Dormeo sa se vada la Cotroceni, dupa ce trei luni de zile nu au luat nici macar o masura economica , sacalii incompetenti care "guverneaza" tara, si-au dat seama ca accizarea produselor petroliere a ramas singura sursa sigura de bani. Bugetul e gol si nu mai au de unde sa se imprumute. Nu uitati ca jumatate din pretul la pompa sunt accize. Jigodiile nu stiu sa guverneze decat prin spolierea populatiei. Si din prostie si incompetenta si din hotie.

Al IV-lea Reich (europeist, de data asta) îl omagiază pe Clăpăug pentru 23 august 1944

Este regretabil în orice caz că românii, care au privilegiul ca Regele lor să fie în viaţă şi, în plus, să trăiască în ţară, nu folosesc prilejul zilei de 23 August pentru a-i aduce un omagiu. Adesea nici monarhiştii declaraţi nu au curajul să se manifeste deplin ca să nu deranjeze prea mult relaţiile cu preşedintele Băsescu. De fapt politicieni ca Teodor Paleologu, bunăoară, nu ar avea, aşa cum s-a văzut, nicio şansă, nici măcar în propriul partid, fără susţinerea lui Traian Băsescu şi, de aceea, pun ei înşişi surdină sentimentelor monarhice, cultivând cu o rău ascunsă disperare ”pleaşca” care li s-a oferit la un moment dat.

Despre motivele depăşirii liniei Nistrului

Vedeți în ce stare de decadență se găsește conducerea acestui Stat, dacă se găsesc între conducători oameni cu o astfel de mentalitate, care ne cer să lăsăm pe nemți să se bată și noi să așteptăm de la englezi Basarabia și Bucovina. Se înșeală cine crede ca ne-ar fi dat cineva Basarabia și Bucovina, dacă nu ne-am fi bătut pentru ele cu rușii. Ba poate că atunci ne-ar fi intors foaia și ne-ar fi spus că am făcut o rea politică, pentru că nu ne-am bătut.

Nineaca cu .....trei iezi

Pentru R. Moldova acest lucru echivalează cu amputarea statală, o premisă pe care cel puţin deocamdată nici măcar Voronin, cît a fost Preşedinte, nu a avut curajul să o îmbrăţişeze!!!! Punctul de vedere al Germaniei, reafirmat fără echivoc la Chişinău de Cancelarul Merkel, ar trebui să dea fiori reci pe spinarea politicienilor României, dacă acestora le mai pasă vreun pic de soarta ţării pe care o conduc abulic şi o spoliază metodic. Succesul obţinut de Rusia care, în urma unei acţiuni militare, a creat şi recunoscut statalitatea unor regiuni aparţinînd statelui suveran Georgia, este ecoul politicii susţinută de SUA şi Germania, care a dus la apariţia entităţii statale numită Kosovo pe teritoriul statului european numit Serbia! Dacă această linie politică, care are la un capăt Rusia, la celălalt SUA, iar la mijloc Germania, ca piloni de susţinere, nu este o construcţie a imaginaţiei, atunci declaraţiile şi discursurile tot mai insistente ale Budapestei privind susţinerea autonomiei unui entităţi cvasi-statale pe teritoriul României nu mai sunt "exaltări" şi "exagerări" ale extremismului politic maghiar, ci anunţuri oficiale ale unor intenţii care nu mai aşteaptă decît semnalul pentru a se realiza. De altfel, condiţiile au fost în cea mai mare parte realizate deja, pe teren, cu concursul larg şi fără nici un fel de reacţie de contracarare, cel puţin în ultimii zece ani, din partea celor care au reprezentat autoritatea statală a României.

André Glucksmann: Schimbări deconcertante se petrec la frontierele Europei, precum ciocnirea de rău augur între stalinism și vechiul naționalism european, în Ungaria sau România

Dupa cum stie toata lumea, un omolog al zilelor noastre ar fi o uniune europeana a energiei. In schimb, Germania a decis sa inceapa tranzitia catre energie regenerabila pe cont propriu, ignorand dimensiunea europeana. Fiecare negociaza individual cu Rusia pentru petrol si gaze, Germania a semnat un acord pentru constructia conductei de la Marea Baltice in pofida rezistentei Poloniei si Ucrainei, iar Italia este implicata in conducta South Stream, prin Marea Neagra.

Ucraina le dă peste nas eurocraților

"Integrarea cu orice preţ, în schimbul suveranităţii, a concesiilor economice sau teritoriale, sau prin acceptarea ingerinţei în afacerile interne, este o cale pe care nu am acceptat-o şi nu o vom accepta", a spus Ianukovici în discursul susţinut cu ocazia Zilei Independenţei. "O ţară liberă, la fel ca şi o persoană liberă, poate comite erori sau suferi înfrângeri. Dar întotdeauna va avea posibilitatea unei victorii în viitor", a adăugat el.

Forţele de securitate belaruse, antrenate în Germania

UE "nu știe" dacă Hezbollah este o organizație teroristă

Mărturia şocantă a unui american în Grecia: O monedă unică într-o ţară care nu produce nimic e un dezastru

"Naşa” - Merkel, şefa Mafiei: o carte incendiară despre cancelarul german

Declinul sindicatelor la nivel european

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Lui M Chelaru si tuturor care trancane ca poporul roman nu este bun pentru ei trebuie sa i se taie orice retributie care vine de la stat.
Pana la urma ei sunt platiti din banii nostri ca sa ne apere nu sa-si justifice inactivitatea .

Nu exista nicaieri un patron care plateste un angajat sa spuna ca stapanul e prost...

neuronul spalat spunea...

Hai bre, ne lasi ! Daca nu ne spui cine a cintat la Marasesti tot degeaba ! Fii si tu cool si super-misto si zi-ne daca a afosl lady gaga sau sarmalele reci , desi acum atitia ani, poate erau i turneu cine stie pe unde.
Apropo, la Marasescti s-o gasi ceva iarba, poate dam o fuga cu motoru si luam si gagicile !
Pe viitor sa ne zici mai clar despre ce e vorba, sa intelegem si noi ceva !
Hai pa si fii mai clar frate !

Riddick spunea...

Chelaru duce un anumit tip de propagandă, care folosește interesului USL, dar apar și chestiuni reale în demersul său. Nu mai e bugetar, cel puțin al statului român, probabil îl plătesc alții, inclusdiv privați.

Neuronule, la Mărășești cântau bas obuzierele de 210 mm (germane, dar mai aveam și noi). Nu ai leac, crede-mă.

Crystal Clear spunea...

Chelaru mai zice cate ceva bun,dar si pentru el "poporul e de vina". Eu nu inteleg cat a fost ofiter activ de ce n-a facut el ceea ce pretinde sa facem noi ( nu se stie exact ce)..

@Neuronu' spalat - se confirma ca e la moda cazutul in derizoriu


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: