01 iulie 2012

Pâi de parlament e vorba



Că doar nu e vorba de ajutor reciproc la bătut covoarele. Deci, trebuie recitită fraza:
În ceea ce priveşte speranţa exprimată de Victor Ponta pentru normalizarea relaţiilor putere - opoziţie, Blaga a susţinut că o colaborare cu USL deocamdată nu este posibilă din cauza atitudinii actualei puteri.

"Atâta timp cât singura grijă a USL este să confişte statul, instituţiile lui, să pună sub semnul întrebării decizii ale instituţiilor statului care nu le convin, ca cea a Curţii Constituţionale, să inventeze «grăjdeni» de câte ori au nevoie, pe ultimul îl cheamă Pop, fostul ministru al Educaţiei, nu vom putea colabora. În schimb, în Parlament, pe probleme de interes naţional, de fiecare dată vom colabora", a explicat Blaga.
Da, de fiecare dată... de data asta, și de data asta... 

Și la revizuirea Constituției din 2003, cu referendum falsificat, și la ratificarea Tratatului de la Lisabona, și-și-și...

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Homosexualitatea nu este un drept al omului..

Riddick spunea...

La parlamentul European votează cot la cot PDL, PSD, UDMR și PC "drepturile" persoanelor LGBT:

Lobby-ul pro-gay are ecou printre europarlamentarii din România

Parlamentul European a votat Rezoluția referitoare la combaterea homofobiei în Europa (2012/2657(RSP)), printre ai cărei raportori (inițiatori) s-a aflat și Renate Weber (PnL/ALDE).

Lista de vot a delegației de europarlamentari din România - aici:

http://www.votewatch.eu/cx_vote_details.php?id_act=2908&euro_vot_valoare=&euro_vot_rol_euro_grup=&euro_vot_rol_euro_tara=&vers=2&order_by=euro_parlamentar_nume&order=ASC&last_order_by=euro_parlamentar_nume&limit=0&offset=0&nextorder=ASC&euro_tara_id=9&euro_grup_id=&euro_vot_valoare=&euro_vot_rol_euro_grup=

Doar un singur vot împotrivă (Sebastian Bodu, CONTRAR liniei grupului PPE), 8 nu au votat, iar restul până la 32 (adică 23 de europarlamentari) au votat pentru rezoluție. Toate cele trei grupuri care au europarlamentari din România (PPE, S&D, ALDE) au dat consemn de vot pentru rezoluție. Rovana Plumb a demisionat din PE, acum este ministrul mediului, înainte erau 33 de europarlamentari din România. De la grupurile socialist (S&D), liberal (ALDE) și eurocomunist-ecologiste (Greens/EFA și GUE-NGL) nu a fost niciun vot împotrivă, toți au votat pentru, cu excepția a cinci abțineri de la grupul socialist.

http://riddickro.blogspot.ro/2012/05/lobby-ul-pro-gay-are-ecou-printre.html

Crystal Clear spunea...

Cam asta inteleg europarlamentarii prin "emancipare"...Atat ii duce mintea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: