30 iunie 2012

Joint statement expressing support



Mesaj de sprijin pentru GayFest 2012

Joint statement expressing support for the Bucharest pride festival issued by the Embassies of Austria, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Norway, the Netherlands, Spain, Sweden, United Kingdom, USA, Bulgaria, Israel, Croatia, Australia and Switzerland

Blaga: Nu am primit niciun telefon de la președintele Băsescu, probabil e ocupat în perioada aceasta

Ce avere deţine Vasile Blaga, noul şef al PDL

WSJ: raportul summitului UE relevă neînţelegerile cu privire la soluțiile crizei

Analiștii intervievați de publicația financiară „Wall Street Journal” consideră că, din punctul de vedere al unor standarde normale, raportul asupra viitorului zonei euro, documentul care reprezintă piatra de căpătâi a discuțiilor la summitul Uniunii Europene din aceste zile, este vag și lipsit de detalii. Conform standardelor documentelor emise de instituțiile europene, însă, el dezvăluie dezacordul și diviziunile între principalele puteri.

Universitatea Bucureşti: Beneficiarul proiectului de şapte milioane de lei este Universitatea, nu Andruh

Beneficiarul proiectului de şapte milioane de lei la care face referire PSD este Universitatea din Bucureşti (UB), nu profesorul Marius Andruh, acesta fiind coordonatorul echipei de cercetare ce va implemente proiectul, susţin reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

Baconschi, ”puțin” dezamăgit: Brandul meu este CV-ul meu

Daniel Dăianu: Pentru România, o uniune bancară cu garantare colectivă a depozitelor prezintă un mare dezavantaj

Pentru Romania, o uniune bancara cu garantare colectiva a depozitelor prezinta un mare dezavantaj daca se aplica garantarea numai zonei euro; fiindca ar putea induce plecari de depozite din sistemele bancare ce nu fac parte din zona euro (fiind insa in UE). In plus, o uniune bancara ar putea permite optimizari de alocare de resurse/lichiditati intre sistemele bancare nationale, care ar putea dezavantaja tarile gazda (tari ale caror sectoare sunt controlate de banci straine).

O veste proastă: se dizolvă Noua Dreaptă. O veste bună: există șanse pentru o Mișcare Naționalistă autentică

Treptat, organizatiile respective, daca nu au fost chiar create de serviciile secrete nationale, pentru “a se gestiona” anumite sentimente firesti, cad sub riscul de fi confiscate de alte servicii, mai inteligente, in sensul perfid dar si profesionist, si mai… internationaliste, sa spunem. In ce priveste spatiul istoric romanesc, confruntarea eterna ramane cu cele rusesti. Conform avocatului Mihai Rapcea, fondator al Asociatiei Noua Dreapta si al Partidului Nationalist, in cazul de fata avem de a face cu cate putin mai mult din fiecare. De aceea are de gand sa dizolve Asociatia. Partea proasta: tot dusmanii Romaniei se bucura si castiga.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick Daca gasesti ceva in legatura cu termenul acesta ANARHO COMUNISM imi dai si mie de veste. Pina atunci acest principiu se aplica si in cazul de fata impotriva LEGIONARISMULUI romanesc. Se numeste un fel de sindicalism revolutionar. La mort si la nunta se arunca cu bani si bomboane. Unii (baieti destepti) stau pe margine si vad cine se apleaca dupa ele. O zi buna.

Riddick spunea...

Drept să spun, nu am prea auzit de acest termen, ci de anarho-sindicalism.

Bănuiesc că sensul întrebării are legătură cu ultimul link.

Mie mi se pare mai relevant criteriul naționalist / internaționalist la evaluarea mișcărilor sau partidelor care se declară de dreapta.

Anonim spunea...

Nici eu nu am auzit de termenul acesta insa ieri cautind pe .... cuvinte/nume/persoane am gasit asa ceva http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Anarchist_communism&prev=/search%3Fq%3Dcomunismului%2Blibertar%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D42N%26rls%3Dorg.mozilla:ro:official%26channel%3Dnp%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=H3jwT8_dG47IswbjlsTzDg&ved=0CFoQ7gEwBQ bine ascuns de WIKIPEDIA. Cit despre celalalt termen gasesti mai multe detalii aici http://iasromania.wordpress.com/principiile-sindicalismului-revolutionar/. Eu nu am facut nimic decit sa le aplic cu ajutorul minti la situatia de la noi (din ROMANIA MARE). Sunt multe de spus dar ma opresc aici. O zi buna.

Riddick spunea...

Așa cum apare definit acolo, pare un instrument al globalismului (one world government).

O zi bună.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: