17 iulie 2012

Europlasticii se agită



Europlasticii se agită:  USL, din motive electorale, arată (involuntar) cum ar trebui să se manifeste o guvernare nesubordonată Bruxelului

Circul lui Antonescu&Co este luat în serios de către europlasticii gen Radu Carp (directorul Institutului Diplomatic Român și lobbyst al UE și al Germaniei): Constat cu ingrijorare faptul ca exista de la cea mai inalta tribuna oficiala a statului roman, care este Presedintia (pentru ca mesajele presedintelui Romaniei indiferent ca este interimar sau suspendat sunt preluate imediat de toate agentiile de presa), constat deci cu ingrijorare ca de la aceasta tribuna se transmit cele mai nationaliste mesaje, as spune chiar intr-o retorica mult mai nationalista decat cele pe care le transmite Viktor Orban de la Budapesta si mai nationalista chiar decat cea a presedintelui nou ales in Serbia (Tomislav Nikolici - n.red.), care se stie ca este din aceasta zona, nationalista.

Teoria Conspiraţiei: Înlăturarea lui Băsescu este instrumentată de SUA ca parte a unei înţelegeri geopolitice între două superputeri

Cristoiu: Crin Antonescu se inspiră din învăţăturile Tătucului Iliescu

Îmbrăţişare sufocantă în stil european

Consiliul Național de Etică: Ponta nu a plagiat, Ponta trebui' lăudat !

Antonescu: Dacă domnul Băsescu revine cu zero voturi la Cotroceni, eu mă retrag din viaţa politică

De ce credea Băsescu că UDMR nu va vota suspendarea : "suntem în aceeași familie politică la nivel european"

Inepta și iresponsabila strategie a echipei Băsescu

Florin Georgescu: Criza va mai dura vreo opt ani

Rogozanu: Culmea politicii lui Traian Băsescu din acest moment? S-ar putea să apară în sfîrşit un curent sceptic european în ţara cea mai iubitoare de europenism din UE.

USL a votat pentru legea falimentului personal (persoane fizice) când era în opoziție. Acum în loc de finalizare o țin la sertar, cum vrea lobby-ul bancar.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: