16 iulie 2012

Țambalagiii aciuiți pe lângă Băsescu, cu Europa-n gură. Țambalagiii USL încearcă să momească votul euroscepticilor.



Lăzăroiu: Văd că UE le miroase urât

TRU: USL a devenit o forţă politică de opoziţie la democraţie şi la Uniunea Europeană. Un partid antidemocratic şi antieuropean deţine puterea în România, stat membru al Uniunii Europene

Baconschi: Există, totodată, 26 de state-membre și instituții europene care nu au chef să țină la masa comunitară o Românie cu derapaje grave de la statul de drept.

TRU: Germania este stâlpul Uniunii Europene, un prieten şi un partener economic impecabil al României, un model de democraţie şi guvernare economică

Paleologu: Toate afirmaţiile lui Crin Antonescu, toate rodomontadele astea cocoşeşti că nu suntem colonia nimănui, ca după aceea să spună "ich bin ein berliner", toate astea dovedesc o totală inexperienţă în problemele internaţionale şi va fi nevoie de foarte multă muncă, de eforturi colosale, pentru a readuce România cât de cât la nivelul dinainte.

președinte de_senat

Antonescu: Azi, Traian Băsescu şi oamenii săi, ştiind că nu mai au credibilitate, ne ameninţă cu un singur lucru: cu Europa, Uniunea Europeană, cu Germania, cu America. Eu vreau să spun: România şi deci Europa suntem noi, cei care da, vom veni la referendum şi ne vom pronunţa.

Klaus Iohannis: Politicienii de la noi nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să alerge aţă la Bruxelles şi să se plângă acolo

Voiculescu-Crescent: După referendum, nimeni nu va mai comenta voinţa naţiunii române

Nicolăescu: MRU a fost pus în faţă de Traian Băsescu să umilească poporul român

USL declară război UE


Ponta vrea regionalizare cu referendum constituțional în 2014, cuplat cu alegerile europarlamentare

Blaga: PDL nu va recunoaşte un referendum pe două zile

Internaționala a IV-a (troțkistă) despre România: noi măsuri de strâns cureaua, noi prăduieli de active, cu niște vizitii mai credibili (în fața bizonului austerizat)

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: