16 iulie 2012

Țambalagiii aciuiți pe lângă Băsescu, cu Europa-n gură. Țambalagiii USL încearcă să momească votul euroscepticilor.



Lăzăroiu: Văd că UE le miroase urât

TRU: USL a devenit o forţă politică de opoziţie la democraţie şi la Uniunea Europeană. Un partid antidemocratic şi antieuropean deţine puterea în România, stat membru al Uniunii Europene

Baconschi: Există, totodată, 26 de state-membre și instituții europene care nu au chef să țină la masa comunitară o Românie cu derapaje grave de la statul de drept.

TRU: Germania este stâlpul Uniunii Europene, un prieten şi un partener economic impecabil al României, un model de democraţie şi guvernare economică

Paleologu: Toate afirmaţiile lui Crin Antonescu, toate rodomontadele astea cocoşeşti că nu suntem colonia nimănui, ca după aceea să spună "ich bin ein berliner", toate astea dovedesc o totală inexperienţă în problemele internaţionale şi va fi nevoie de foarte multă muncă, de eforturi colosale, pentru a readuce România cât de cât la nivelul dinainte.

președinte de_senat

Antonescu: Azi, Traian Băsescu şi oamenii săi, ştiind că nu mai au credibilitate, ne ameninţă cu un singur lucru: cu Europa, Uniunea Europeană, cu Germania, cu America. Eu vreau să spun: România şi deci Europa suntem noi, cei care da, vom veni la referendum şi ne vom pronunţa.

Klaus Iohannis: Politicienii de la noi nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să alerge aţă la Bruxelles şi să se plângă acolo

Voiculescu-Crescent: După referendum, nimeni nu va mai comenta voinţa naţiunii române

Nicolăescu: MRU a fost pus în faţă de Traian Băsescu să umilească poporul român

USL declară război UE


Ponta vrea regionalizare cu referendum constituțional în 2014, cuplat cu alegerile europarlamentare

Blaga: PDL nu va recunoaşte un referendum pe două zile

Internaționala a IV-a (troțkistă) despre România: noi măsuri de strâns cureaua, noi prăduieli de active, cu niște vizitii mai credibili (în fața bizonului austerizat)

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: