12 mai 2012

Politrucul Soros-KGB Alin Teodorescu despre Ponta



"Dacă merge aşa cum a pornit, pînă în 2020 va conduce guverne fără probleme, două mandate complete".


Secretele UM 0110 (II). Năstase a știut: Alin Teodorescu, șeful Cancelariei primului-ministru, a fost agent al Ungariei. Un articol anti-KGB interzis la ziarul ZIUA


Când va fi agentul Securității ungare Tokes Laszlo cercetat de CNSAS? Dar ce ziceți de Oișteanu sau Alin Teodorescu?

VoxPublica

Alin Teodorescu: În București, din cei șase primari de sector, vor pierde doi. BNR n-are încrede în politicieni și în administrație

Mesajul transmis electoratului și parlamentarilor PDL a fost ruinător, ca și în 1999: noi nu mai avem puterea executivă. Am rămas doar cu puterea locală. Guvernul nu mai e al nostru, este al unei instituţii de stat. Al unei instituții care se ocupă cu informațiile. Guvernul a fost scos de pe mîna politicienilor şi dat statului. Această decizie a lui Traian Băsescu, exact ca decizia lui Emil Constantinescu, a dus la prăbuşirea încrederii pedeliștilor în propria lor misiune. La Traian Băsescu… de la 8% nu mai ai unde să te prăbuşeşti. PDL a început să se desfacă, exact ca și Convenția Democratică. Au migrat oamenii. Acum se vorbeşte de „trădare”, dar oamenii care au plecat, cel puţin oamenii PDL care mai trec pe la IMAS vorbesc despre migrare și înfrângere. Ce trădare? Pur şi simplu, oamenii voştri au văzut că nu mai conduceţi, au văzut că electoratul s-a mutat în partea cealaltă, asta e, nu aveţi ce să mai faceţi. Vi s-a luat puterea executivă așa cum vi s-a dat – prin aranjamente de culise. Nu a avut loc nici o creştere a imaginii după schimbarea premierului, cum s-a întîmplat totuși cu Emil Constantinescu, iar Ungureanu a fost o deziluzie publică. MRU a pornit în mandat cu 25% încredere, era cel mai scăzut nivel de încredere cu care a pornit vreodată un premier în ultimii 22 de ani. În general, cînd vii în funcție, bun-rău, politician, tehnocrat, ai 41-42% (minimul înregistrat de noi, a fost în cazul lui Adrian Năstase, dar acesta a terminat cu peste 50%, la el încrederea a crescut cît a guvernat).

MRU?

Dacă se înscrie în politică…Adică în partid. Ia o organizație locală, o duce pe primul loc și apoi mai vorbim…

Păi a anunţat că…

Ce-a anunţat? N-a anunţat. A anunţat mişcarea „ungurenii mei”. Am văzut o înregistrare pe internet şi mă uitam la feţele mandarinilor pedelişti – care sînt adversari redutabili, ştiu să facă alegeri, să meargă în campanie, s-au opus colosului FSN cînd s-au spart. Mă uitam la nomenclatură pedistă, care era de la rîndul 20 în spate, nu mă refer la cine e în faţă. Cine e în faţă vine şi pleacă. Cînd au auzit aparatcicii expresia „ungurenii mei” aveau nişte feţe… Vorbim de oameni în PD de 20 ani, care au văzut multe şi care îşi ştiu foarte bine votanţii.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: