07 mai 2012

Cât va mai dura mascarada ?



Cât va mai dura mascarada (maskirovka) ? Partidul Naţionalist e blocat din 9 martie la TMB de procuror, cu acte depuse din 22 decembrie (cică "verificarea semnăturilor"). Şi la PP-DD s-au pus piedici, dar a apărut. Le ţâţâie curul jigodiilor dar - vorba uneia dintre ele - de ce le e frică nu vor scăpa, chiar dacă va fi pentru 2016.

NapocaNews:

Alegerile din Grecia anunţă era partidelor naţionaliste în parlamentele ţărilor europene

Ţara noastră a rămas singura pe eşicherul politic european, care nu are un partid naţionalist creştin în parlament. PUNR sau PRM nu au fost decât excrescenţe ale muribundului sistem securisto-comunist, care a compromis orice mişcare politică naţionalistă reală. Iar PP DD este o reinventare manelistică a unor instincte primare instigate de către acelaşi aparat propagandistic legat de vechile structuri şi servicii. E un “partid televizor”, care compromite intenţionat şi manipulator orice nemulţumire populară reală, pentru a împiedica naşterea unui partid naţionalist în ţara noastră. Nişte indivizi din fosta nomenclatură comunistă s-a folosit de patriotismul românilor pentru a se îmbogăţi şi a contribui la sistemul politic partinic ineficient care a condus spre dezastru România de 23 de ani. Structurile vechiului regim din Justiţie au reuşit să blocheze înfiinţarea unui partid naţionalist, dar până când? Fenomenul naţionalismului revigorat în parlamente naţionale este deja o paradigmă europeană care nu poate fi neglijată de români. Dacă şi grecii şi-au trezit instinctele naţionaliste pozitive, pe când şi România? La alegerile din toamnă?

8 comentarii :

Anonim spunea...

Imi sustin parerea. Poate 2020 dar nu 2012 sau 2016. Dusmanii stiu ca cel mare pericol (poate de moarte) vine din ROMANIA. De aceea la noi e un poligon(laborator) de incercare(vezi mineriadele). Fel si fel de tratamente se aplica in fiecere ceas ca sa distruga o boala inchipuita de unii mai destepti decit alti.

Riddick spunea...

Grecii au pus în minoritate clica socialisto-PPEistă la alegerile de duminică, noi mai dansăm tango cu ei în loc să-i luăm la trei păzește.

Traian P. spunea...

Există un partid care nu participă la maskirovska naţională, este Totul Pentru Ţară, partid care are candidaţi la alegerile din iunie.

http://pentrupatrie.ro/old/alegeri-locale-2012/candidai

Sunt convins însă că suntem încă în situaţia Greciei din 2009, PASOK-ul striga că sunt bani, eşicherul politic era împărţit între ND şi ei, apoi a venit trezirea de duminică. La fel şi românii se vor arunca în braţele USL ca o ultimă speranţă. Vor înţelege până la urmă ce se întâmplă după ce au înţeles şi cu PDL-ul. Din păcate pentru noi, propaganda clicii transpartinice pro SUE şi pro FMI este mult prea puternică acum şi folosind manipularea prin frică se vor mai menţine la putere pentru o perioadă de timp.

Riddick spunea...

Nu prea s-a auzit de acest partid.

Traian P. spunea...

„Nu prea s-a auzit de acest partid.” :)

Recunosc, nici eu nu am auzit despre ei până de curând şi cum să auzim când „kak isvestno” legionarii au fost şi sunt ... cum vrea Sergiu Nicolaescu.
Se lucrează neabătut pentru liniştea poporului prin lipsa informaţiilor din media şi prin prezentarea partidelor corecte politic ca fiind singurele variante. Restul sunt iresponsabili, vezi Papahagi, sau extremisti, vezi manipularea prin frică.

Cred în mare măsură că jocurile-s făcute şi pentru 2012 dar ce vor mai propune după aceea? Ştiind că istoria se repetă, un nou Front al Renaşterii Naţionale şi o restrângere a democraţiei cred că va fi reţeta deoarece oile trebuiesc duse în ţarc că doar nu laşi frumuseţe de utopie a SUE să se ducă pe apa Sâmbeti, nu?

Riddick spunea...

Cu noua lege electorală cu un singur tur pe care o anunță USL (și o vrea și PDL, care a creat legea alegerilor locale într-un singur tur), ar trebui o coaliție naționalistă cu listă unică. Dreapta naționalistă ar pierde prea mult timp justificându-se (mă refer la titulaturi gen "legionari"), nu cred că nostalgia ajută în câmpul tactic al dezinformării mediatice, trebuie aleasă o cale a eficienței electorale.

Traian P. spunea...

Corect aşa ar fi cum spui dar noi suntem români şi pe-al nost' steag e scris „unire” şi din toamnă vom avea o dreaptă şi o stângă corecte politic care vor apăra „interesul naţional”, interes musai pro SUE.

Riddick spunea...

Pușchea pe limbă ! ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: