03 aprilie 2012

Prigoană dezminte că s-ar fi întâlnit cu Băsescu după nominalizarea pentru PGMB



Declaraţie de presă

Informaţiile apărute în presă privind o întâlnire pe care aş fi avut-o la sediul PDL Bucureşti cu preşedintele Traian Băsescu sunt simple intoxicări şi dezinformări servite mass media de către cei care se tem că peste două luni voi deveni Primar General al Municipiului Bucureşti. Sunt jocuri politice murdare, în plasa cărora, din păcate, a căzut o parte a presei.

Neg categoric că ar fi existat o întâlnire între mine şi preşedintele României ieri seară sau în ultimele săptămâni. Pentru cei care sunt interesaţi de intersectările pe care le au doi cetăţeni liberi, fie ei şeful statului şi candidatul PDL Bucureşti la Primăria Generală, fac precizarea că ultima dată când l-am văzut pe Traian Băsescu a fost la discursul ţinut în Parlament în urmă cu aproape 4 săptămâni, pe data de 7 martie.

Nu mă număr printre cei care rostesc încontinuu numele Preşedintelui şi nici nu sunt în cercul acestuia de apropiaţi. Sunt însă un deputat al Partidului Democrat Liberal care şi-a reprezentat cu toată dedicaţia şi energia pe cei care l-au votat. Ceea ce înseamnă că raporturile mele cu şeful statului sunt mai mult decât civilizate.

De altfel, sunt convins că, în calitate de cetăţean al Capitalei, Preşedintele va vota cu mine pe data de 10 iunie la scrutinul pentru alegerile locale.

Silviu Prigoană, deputat PDL



Dezinformarea au lansat-o vuvuzelele sectei reformiste din PDL, Dan Tapalagă şi Luminiţa Pârvu, la HotNews, informaţia falsă fiind preluată şi de alţii:

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: