17 ianuarie 2012

PDL vrea să facă iar un balon cu guma de mestecat Arafat, folosită de Tăriceanu, pe care a găsit-o lipită cocoloș de masa guvernului



Care va să zică, în loc să se scuture definitiv de șulfa moștenită de la guvernul Tăriceanu (2), Piticu' &Co. calcă-n străchini, artistic.

Arafat va fi văzut acum de toată lumea drept ceea ce este, un element ostil PDL care va submina din interior, acum cu voie de sus, oficial.


"Domnul Arafat îşi va relua, cu acceptul domniei sale, postul de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii".

"Domnul Arafat rămâne acelaşi expert şi profesionist în domeniul care l-a consacrat şi va lucra inclusiv la domeniul nou din legea sănătăţii. Va fi unul dintre membrii echipei de redactare a noii legi care vizează sănătatea".

Notorietatea si credibilitatea doctorului Raed Arafat il recomanda a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. Sunt convinsa ca in fiecare comunitate exista fenomenul Arafat si ca fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri sa-i scoata in fata pe acei oameni care au facut ceva pentru societate. Cu acesti oameni credibili trebuie sa incepem schimbarea clasei politice.

Revenirea dr. Raed Arafat la Ministerul Sanatatii este un succes.  
Este intelept sa asculti vocea populatiei, sa tii cont de opinia cetatenilor.  
Asta inseamna responsabilitate si guvernare democratica.  Dialogul rational intre structurile societatii trebuie sa continue.  
Salut aceasta reusita si astept dezbaterile pe noua lege a sanatatii. 
Europarlamentar PDL/PPE Monica Macovei (pe blog: "Un prim succes")

"Salut un prim succes al premierului Boc și al președintelui Băsescu: e vorba despre reîntoarcerea lui Raed Arafat la Ministerul Sănătății". 
Europarlamentar PDL/PPE Cristian Preda (pe blog: "V-am auzit !")

"Motivul pentru care am plecat nu mai este, a fost retrasă legea. Este normal ca în urma unei discuţii care a fost astăzi la invitaţia domnului preşedinte Traian Băsescu am acceptat să revin la aceaşi funcţie pe care am avut-o până acum".
Raed Arafat, conservă USL în guvern PDL

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: