18 decembrie 2011

Schimbrile climatice, printre priorităţile "partidului de dreapta"



Tineretul "partidului de dreapta" este instruit de eurokomisarii Fundaţiei Adenauer şi de politrucii aferenţi asupra "priorităţilor". Puteau lipsi "schimbările climatice" ?!

10 comentarii :

Riddick spunea...

Când o avea de gând PDL - de o avea vreodată - să oprească otrava asta, care pe parcurs va tria cadrele şi va dicta obiectivele ? Sincer, cred că deja partidul e mort la nivelul ideilor (şi va muri şi electoral), a ajuns cutia de rezonanţă a axei Bruxelles-Berlin-Moscova.

Crystal Clear spunea...

Despre excrocheria certificatelor verzi nemtii tac malc

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-10974686-proces-economic-mamut-frankfurt-evaziune-fiscala-230-milioane-euro-din-comertul-certificate-emisii-co2-realizat-prin-deutsche-bank.htm

Riddick spunea...

Mi-e scârbă când aud "argumentele" diverșilor miniștri în legătură cu întreaga problematică a încălzismului, nu se găsește unul să zică: "Bă, gata ! Pân' aci ! E o escrocherie !".

Crystal Clear spunea...

SE vede de la o posta !

Merkozy spunea...

Nu mai ai cu cine sa votezi..

Riddick spunea...

Să vedem dacă ies "pă ștrasse" Noua Republică sau Partidul Naționalist pe care-l scoate (cică...) Noua Dreaptă. Dar dacă NR va vrea (euro)regionalizare, iar PN se va declara anti-NATO (pentru "neutralitate"), ei bine, atunci e chiar nasol-nasol.

Astea două ar fi alternativele, momentan.

Merkozy spunea...

Noua Republica cred ca ar fi un proiect interesant. Depinde si de ce resurse dispun ca "sa iasa pa strasse". Dar repet, pare un proiect serios. Cat despre Partidul Nationalist pe care ar vrea sa-l scoata (cica) Noua Dreapta, poti sa intri pe site-ul lor, www.nouadreapta.org sa vezi ce si cum. Presupun ca manifesta opozitie fata de statutul de membru al NATO.

Merkozy spunea...

In ceea ce priveste "partidul de dreapta" ca "a ajuns cutia de rezonanţă a axei Bruxelles-Berlin-Moscova". Pai nici nu ar fi avut cum altfel. Face parte din Partidul Popular European. Daca au intrat intr-un astfel de grup, evident ca doresc sa urmeze linia lor. Pe de alta parte, nici nu sunt acolo "de capul lor". Ca-i ia mama drecu daca ies din front. :-)

Riddick spunea...

Mă aștept ca Fidesz-ul lui Orban să iasă din PPE.

Viktor Orban asediat și de UERSS, și de Nobama, dar nu se lasă (oricum, va mai fi premier și după ce se va căra Nobama). A apărut aceeași retorică europeistă demolatoare folosită în perioada când în Polonia guvernau gemenii Kaczynski.

Ei mizează pe ațâțarea populației contra lui Orban prin provocarea unei crize interne majore, dar nu-i cunosc pe unguri...

Hungarian Spectrum: Euro-Atlantic assault on the Hungarian government's undemocratic ways, Part I
http://esbalogh.typepad.com/hungarianspectrum/2011/12/euro-atlantic-assault-on-the-hungarian-governments-undemocratic-ways.html


Euro-Atlantic assault on the Hungarian government's undemocratic ways, Part II
http://esbalogh.typepad.com/hungarianspectrum/2011/12/euro-atlantic-assault-on-the-hungarian-governments-undemocratic-ways-part-ii.html

Blogul e o goarnă Soros, deci lectura trebuie făcută în această "cheie".

Merkozy spunea...

Ungurii au cel mai puternic guvern de dreapta din Europa in momentul de fata. Oricum Viktor Orban.. e alta stofa. Se pisha pe PPE-ul lor. Nu-i deloc exclus ca FIDESZ sa iasa din PPE si sa adere la ECR sau chiar EFD daca le sare mustarul. Cat despre Nobama, mai mult ca sigur ca e un presedinte de un singur mandat. Nu-l ia pe-al doilea. Foarte multi Americani sunt nemultumiti de prestatia lui ca Presedinte al SUA.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: