11 septembrie 2011

TVR face propagandă pentru Iran chiar pe 11 septembrie



Sub pretextul  Festivalului "George Enescu", TVR şi TVR Cultural fac propagandă pentru Iran chiar în ziua de 11 septembrie. Directorul TVR Cultural este Daniela Zeca-Buzura, fiica "academicianului" Augustin Buzura, kulturnic de-al lui Ilici. A fost numită în funcţie pe timpul lui Tăriceanu, dar reconfirmată, ba chiar avansată după 2008. Fostul director al TVR, Tudor Giurgiu, intenţiona să o demită, dar ulterior a renunţat.

Piaţa Festivalului găzduieşte trei zile de confluenţe culturale. Astăzi, concertul lui Grigore Leşe, alături de ansamblul din Iran. 

Muzica Şeherezadei
 
Despre Iran se va vorbi în acestă seară de la ora 21.30, când TVR Cultural aduce documentarul "Din Esfahan, cu dragoste", realizat de Daniela Zeca-Buzura. "Am fost în Iran ca autor al romanelor «Istoria romanţată » şi «Demonii vântului» şi ca ziarist de televiziune. Ipostaza de scriitor a născut fotojurnalul de călătorie «Zece zile sub val»", a spus aceasta.
Amir Heidarkhodaee, Hossein Sanaei Sedeh, Mohammad Saleh Zamani şi Mehdi Aminian sunt tinerii din Iran ce vor susţine astăzi un concert alături de Grigore Leşe. Instrumente lor au făcut, la repetiţii, improvizaţii venite parcă din alte timpuri. 

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Elitele intelectuale romane !
ICR ce face ?

Comentariu la EVV

11 septembrie, 08:20. Tanti Veta

Mai reprobabila mi se pare prostitutia intelectuala a unui Cartarescu, Patapievici ori Plesu decat munca fiscalizata prestata de aceste fete. Macar din munca fetelor se mai platesc niste pensii, pe cand prestatia intelighentilor este orientata strict pentru satisfacerea burdihanului si orgoliului propriu , in detrimentul interesului general.



http://www.evz.ro/detalii/stiri/mii-de-studente-din-romania-carne-de-tun-in-industria-porno-945073.html

Crystal Clear spunea...

Mi-a trecut din intamplare prin fata ochilor articolul depre videochat care a devenit o mare afacere in Romania

Riddick spunea...

Colcăie trădarea de sus şi până jos prin toate cotloanele statului. Trebuie o muncă uriaşă pentru curăţarea "grajdurilor lui Augias", chiar dacă anumite balegi par mai "parfumate".

Nicio grijă, venim după voi cu lopata, găleata şi furtunul cu apă !

Tanti Veta a spus ce a spus, de parcă aş fi spus chiar eu.

Crystal Clear spunea...

Cat de trist si reprobabl este sa descoperi tradarea intelectualilor...

Crystal Clear spunea...

Pot sa share-uiesc si eu postarea asta pe FB ?
Vad ca n-ai adus-o acolo.

Riddick spunea...

Sigur că da. Nu încarcă "networked blogs", nu ştiu de ce. S-a mai întâmplat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: