10 septembrie 2011

Armele înşelătoriei în masă



... sau cum duc politicienii la faliment Marea Britanie. Aceeaşi reţetă-tip se aplică şi în România (regionalizare, "Statele Unite ale Europei", "guvern european", etc.).




"Absolutely everything that we've stood for and fought for is now at the center of the national debate"

"If you look at the all three established political parties, they are virtually indistinguishible from each other on most  policy issues, you can't put a cigarette paper between them"

"Our political class are now so high bound by the European Union and by political correctness that they simply refuse to stand up for the nation"

8 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Peste tot e la fel !

Riddick spunea...

Numai că unii mai şi reacţionează. Englezii au UKIP, care devine al treilea partid ca mărime, nu umbla după cai verzi pe pereţi şi albăcazăpada.

Crystal Clear spunea...

Si in Olanda partidul lui Wilders, la fel

Riddick spunea...

Sunt curios ce face Noua Dreaptă cu mult-anunţatul Partid Naţionalist, dar dacă are puncte anti-NATO ori anti-SUA, nu e timp de pierdut cu ei. Altfel, cine ştie, ar putea fi o surpriză.

Crystal Clear spunea...

Nigel insista pentru ramanerea la o Uniune ca cea de pana acum-cred ca asta vrea sa spuna

" Let save the Union and let give the English people the selfrespect and pride they so desperately need and deserve"

Crystal Clear spunea...

Nu se vad in mass media inca

Riddick spunea...

Se referă la Regatul Unit, nicidecum la UE. Vor (unii) scoţieni secesiunea, dar li s-a explicat că asta îi duce direct la euro, aşa că au cam dat înapoi.

"The Union Jack" este steagul UK (Crucea sf George a Angliei cu Crucea sf. Andrei a Scoţiei).

Crystal Clear spunea...

Am priceput .


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: