24 iulie 2011

Clipul postat pe YouTube de asasinul din Norvegia



Acest clip ("Knights Templar 2083" - Cavalerii templieri 2083) este atribuit lui Anders Behring Breivik, suspectul reţinut în legătură cu recentele atentate teroriste din Norvegia. Clipul original "ar fi dispărut" de pe YouTube (se poate urmări mai bine full screen):


ULTIMA ORĂ: CARTEA LUI ANDERS BEHRING BREIVIK, “2083″. Atacurile din Norvegia (În Linie Dreaptă)

"Lucrarea", semnată Andrew BerwickA European Declaration of Independence

Titlul pare copiat după A European Declaration of Independence a lui Fjordman (The Brussels Journal, 2007).

9 comentarii :

Crystal Clear spunea...

9/11 european...

Riddick spunea...

Mă întreb ce a făcut poliţia de nu a intervenit timp de aproape 90 de minute cât a tras ăla, evenimentul fiind la câteva ore de la explozie. Există o bază aeriană lânga Oslo, un elicopter era suficient, ajungea în maxim 15 min (cu un lunetist în dreptul uşii).

Crystal Clear spunea...

Bineintels ca nu este in regula.
O sa intreb un prieten norvegian ce parere are.Acum cativa ani frate-su lucra pe la ministerul transporturilor in Norvegia

Riddick spunea...

Ştiu, era riscant - Norvegia nu are, se pare, elicoptere de atac (blindate), şi trăgătorul putea să-l dea jos dacă nimerea pilotul ori vreun mecanism.

Riddick spunea...

La Abidjan, în Coasta de Fildeş, l-au răsturnat pe Gbagbo cu elicoptere de atac MI-24. Da' şi ala, nu avea rachete...

Anonim spunea...

asta este candidatul manciurian. pare compet ilogica toata desfasurarea evenimentelor si lipsa de reactie a fortelor speciale

Riddick spunea...

Mâine e prima înfăţisare la tribunal, să vedem versiunea lui şi cea a "statului".

postoricanul spunea...

Na ca iesi hitleru al nou, peste tot aflam de ideile lui geniale...un glonte in cap tras in primul sfert de ora, si scapam de puroiul asta plus ca poate mai scapau si cateva zeci de oameni.

Un fel de Seven pe teme anti-islamiste. Mai rau ca in Seven, nebunu' fundamentalist omoara nu pentru a pedepsi simbolic niste pacatosi...omoara aleatoriu nevinovati petru a atrage atentia asupra ideilor lui si pentru a castiga nemurirea.

Sunt absolut ingrozit de ce se poate intampla in capul unor tembeli care acum se uita la film si sorb cu nesat cuvintele din noul "Mein Kampf" . Puiesc islamistii mai mult decat crestinii...hai sa omor 100 de norvegieni la intamplare, poate se echilibreaza situatia.

Ce crestin e el daca omoara 100 de oameni nevinovati cu mana lui? Ce legatura e intre islamistii pe care ii detesta si cei 100 de tineri norvegieni laburisti?

Ca sa nu se mai apuce si alti dementi de sportul asta ar trebui o pedeapsa "medievala". Era un supliciu pentru inalta tradare in Anglia din vremea Tudorilor: hanged, drawn and quartered...sau sa cautam niste pedepse "crestine" ca pe vremea templierilor (era una in care iti fierbea mana si ti-o scoatea dupa aia din apa, daca se infecta te lasau sa mori...daca nu, declaratia ta era adevarata si putrezeai numai prin inchisoare)..na templieri, ca tot ii admira atata.

sa fie de invatatura si altor "patrioti" care ies cu pusca pe strada ca sa apara la TV. Asa...20 de ani ma parnau si poate iesi si un om celebru si bogat.

Riddick spunea...

E un caz din ce în ce mai ciudat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: