31 mai 2011

Greek military coup ?



Discuţie din 2010, care speculează posibilitatea unei lovituri de stat militare în Grecia, aşteptată atunci pentru luna septembrie. Continuă şi în prezent unele zvonuri pe acest subiect, alimentate de un raport al CIA.


 

 "This guy is selling the country down the river"


>> Grecia nu mai e stat independent

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Doar asta-i mai poate salva, acum-asa cred eu

Riddick spunea...

Partidele nu sunt de cuvânt.

Un exemplu - în Islanda s-a votat la referendum ca frauda Icesave să nu fie plătită din bani publici, iar guvernul caută metode să o facă, totuşi:

Islanda cedează presiunilor

Guvernul de la Reykjavik va plăti pentru falimentul băncii Icesave, în ciuda refuzului exprimat de islandezi, din nou, prin referendum.
Decizia a fost anunţată după ce islandezii au respins săptămâna trecută prin referendum un plan de rambursare a banilor. Însă Islanda a cedat şi va plăti Marii Britanii şi Olandei cele 4 miliarde de euro pe care guvernele celor două ţări le-au plătit clienţilor băncii Landsbanki, chiar dacă islandezii au respins această idee la referendum.
Cu privire la respingerea prin referendum de către islandezi a planului de achitare a datoriilor, preşedintele Grimsson a spus că acest lucru nu trebuie înţeles ca un refuz de a plăti datoriile. Mai degrabă, spune el, este pus sub semnul întrebării modul în care vor fi garantate plăţile de către stat, dat fiind cadrul legislativ din Uniunea Europeană. "A cere garanţii statului, fapt care ar presupune că oamenii obişnuiţi ar trebui să-şi asume responsabilitatea, este puţin probabil şi problema ar putea fi disputată prin prisma cadrului legislativ european", a mai spus Grimsson.
Olanda susţine că respingerea prin referendum a unui acord menit să rezolve disputa dintre Haga şi Islanda, nu dă nicio şansă statului să adere la Uniunea Europeană. "Cred ca în acest moment nu există nicio posibilitate ca Islanda să adere la UE", a declarat Sylvester Eijffinger, consilierul premierului olandez Mark Rutte, citat de cotidianul islandez Morgunbladid. Consilierul olandez a mai spus ca ţara ar trebui să-şi înlocuiască preşedintele.

http://www.euranet.eu/rum/Programul/Programe-in-romaneste/Islanda-cedeaza-presiunilor

Why did Iceland say 'No'? (EUobserver)

Crystal Clear spunea...

S-a creat o retea de preluare a natiunilor de catre o combinatie de mafie a elitelor cu cea ruseasca incat nu-i mai poate face fata nici un guvern din Europa.
Armata a ramas singura oaza inca neafectata de mafie si care mai poate salva natiunile europei.Priveste societatea cumva din exteriorul vietii politice , nu se implica in politica , singurul ei scop fiind apararea tarii.
de asta europeistii tot vor dezarmare, armata unica, etc.Ca sa preia si armata.
In acel moment nu mai are cine apara natiunile,si de desavarseste marsavia

Riddick spunea...

Când gradele militare vor fi acordate cu viză de la Bruxelles, ori direct de acolo, vom şti că s-a terminat. Sau că începe Războiul de Independenţă European.

Crystal Clear spunea...

Da, asa este ...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: