05 mai 2011

Ascensiunea lui Borbely, stimulată extern



Laszlo Borbely este un asset. Sau un asshole. Este adeptul guvernării UDMR alături de PSD şi de restul stângii (ştim deja, nu era nevoie să o aflăm de la WikiLeaks). Este responsabilul cu implementarea Agendei 21 în România. Alegerea sa, la cererea lui Kelemen Hunor, ca vicepreşedinte politic al UDMR, indică destul de clar care vor fi următorii paşi. 
New York, 2 mai /Misiunea Permanentă/ –Ministrul Mediului și Pădurilor din România, László Borbély, prezidează lucrările celei de-a 19-a sesiuni a Comisiei ONU pentru Dezvoltare Durabilă (CDD19). În calitatea sa de Președinte al CDD19, ministrul Borbély a deschis lucrările sesiunii în dimineața zilei de 2 mai 2011. “Această întâlnire are loc într-un moment când durabilitatea globală ocupă un loc important pe agenda internaţională. În mijlocul multiplelor crize cu care ne confruntăm astăzi, trebuie să arătăm din ce în ce mai multă determinare pentru a avansa implementarea agendei de dezvoltare durabilă”, a declarat ministrul Borbély în discursul său de deschidere. 

Ministrul Mediului şi Pădurilor Laszlo Borbely a fost ales, joi, co-preşedinte al Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate, în cadrul  primei reuniuni a organismului european ce s-a desfăşurat la Paris. ”Sunt onorat de alegerea mea în funcţia de co-preşedinte al Comitetului Ministerial European pentru Mediu şi Sănătate şi le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată, mai ales responsabilitatea pe care o implică această poziţie. Acest comitet trebuie să prezinte un model, mai ales în ceea ce priveşte implementarea intersectorială a priorităţilor de mediu, dar şi pentru alte domenii. Trebuie să fixăm obiective pragmatice, foarte clare şi să promovăm implementarea angajamentelor din Declaraţia de la Parma”, a declarat Borbely.


Urmăriţi-i activitatea. Veţi avea de ce.

De văzut şi

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cred ca s-a pierdut comentariul.

Intrebam daca exista pe undeva, tradus Programul Freedeom 21 ?

Riddick spunea...

Nu există. Dar sunt comentarii şi articole stiinţifice care demontează Agenda 21.

Crystal Clear spunea...

O sa trebuiasca sa le strangem

manoliu spunea...

Executa ordinele lui Soros in Romania, jefuieste padurile din Romania si provoca inundatii si ucid oameni si animale si demoleaza sate intregi, iar lemul este dus in Ungaria care a dezvoltat industria de mobila si romanii au ramas fara paduri, case, bunuri si animale. UDMR inchide scoli si spitale in Romania si extermina poporul roman si clasa politca COMPLICE la GENOCIDUL UMAN ROMANESC, tace si primeste fonduri de la FMI si M-UE.

Riddick spunea...

Ehe... se văd cu Google Earth zonele defrişate din Har-Cov. Am urmărit mai demult o emisiune TV care arăta cum s-a distrus un funicular (de pe la 1900), care ducea buştenii fasonaţi la calea ferată pt. încarcare: "la CFR se ştie clar câte vagoane sunt şi unde pleacă, un camion poate s-o mai ia şi prin altă parte".

Crystal Clear spunea...

Asa este !
Am lucrat cu unul de pe la Miercurea Ciuc-care prin compotamentul lui, de-a lungul anilor mi-a dovedit ca poat fura si minti fara nerusinare.
Este sef pe la o fabrica.Asta pe langa faptul ca e si prost si puturos.
Tot revolutia l-a adus si pe asta la conducere


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: