04 martie 2011

Replica zilei



Dracu' ştie... nu mai zic nimic:

Boc îi transmite lui Preda să se preocupe de gestionarea propriului viitor politic

Liderul PDL, premierul Emil Boc, i-a transmis joi europarlamentarului democrat-liberal Cristian Preda să se preocupe de modul în care îşi gestionează propriul viitor politic, reacţionând astfel după ce acesta a apreciat că Boc ar trebui "să facă un pas înapoi", deoarece nu mai are energie. 

Întrebat, joi seara, la postul public de televiziune, cum comentează declaraţiile europarlamentului Cristian Preda, Boc a afirmat, zâmbind, că este bine că există punct de vedere, dar că fiecare persoană trebuie să aibă grijă de viitorul său politic. 

"Este bine ca fiecare să îşi gestioneze viitorul politic aşa cum crede de cuviinţă", a spus Boc.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, marţi, la Europa FM, că Emil Boc trebuie "să facă un pas înapoi", pentru că nu mai are energie, nu mai suscită speranţă şi optimism şi nu reprezintă o şansă pentru România, cu toate că este mai bun decât Victor Ponta şi Crin Antonescu la un loc. 

Preda a declarat că alături de Monica Macovei şi Sever Voinescu se gândeşte la un plan potrivit căruia să acţioneze la alegerile interne din PDL. El a precizat că vede posibilă o formulă de conducere a PDL în fruntea căreia să se afle unul din cei trei reformişti, secondat de ceilalţi doi. El afirmă că are semnale pozitive atât de la membri vechi cât şi de la cei noi ai PDL, în privinţa susţinerii formulei Macovei-Preda-Voinescu. 


7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Important este sa nu asistam la o cacialma.
Afirmatiile lui Preda sa duca la compasiune si sustinere pentru Boc ,care apoi preia "agenda" sectei...

Sper ca Boc sa se trezesca cand UE ii cere bani iar el nu poate plati pensiile in Romania

Riddick spunea...

Treaba cu contribuţia la Mecanismul de Stabilitate nu e pentru mâine. Dar, oricum, va fi într-un fel sau altul (nu avem oameni de stat, avem slugi ale PPE, ALDE sau PES).

Vine CNC al PDL, sâmbătă vom şti mai multe. Poate chiar de vineri (ţine două zile).

cristoiu spunea...

Cristian Preda este cel putin un individ suspect.Se agata cu indarjire de Monica Macovei si Sever Voinescu, doi politicieni de mare calitate, dar aberatiile debitate nu le-am niciodata intarite de acestia.De peste un an cred ca este o cartita in PDL,daca nu este cumva un simplu prostanac .

Riddick spunea...

Preda mi-a cenzurat un comentariu maliţios (îi ziceam "sticle de sifon" - cred că are > -12 dioptrii)la adresa lui Daniel Barbu, decanul care a ramas la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti, după ce Preda a renunţat la post.

Barbu e un stângist internaţionalist fanatic, ca şi Preda, care mimeaza "liberalismul'.

Crystal Clear spunea...

Daniel Barbu este o catastrofa si mai mare decat CP
Daca ne gandim ca este decanul Facultatii de Stiinte Politice putem sa ne imaginam ce-i invata pe studenti...

Crystal Clear spunea...

Ref "Duda"
Extinzand egalitatea cred ca ar trebui sa reglementam purtatul in pantece al copiilor de catre barbati. Femeile astea doua sunt pur si simplu smintite !

Criteriul de promovare oriunde trebue sa fie de competenta profesionala nu de sex.

Europeistii s-au obisnuit deja ca doar corporatiile trebuie sa existe.Micii intreprinzatori care sunt baza capitalismului nu exista pentru ei .
Socialism curat !

cristoiu spunea...

Daniel Barbu este un fost tanar complexat,nu ii stiu complexul,care a facut o cariera onorabila si care a gasit o nisa politica,care combinata cu barba destul de aratoasa si cu lecturile serioase,l-au propulsat in lumea celor care conteaza.Desi este inca tanar,atitudinea de intelept si vorba domoala(a la sinistrului Sergiu Andon)il fac interesant pentru anumite televiziuni si posturi de radio.Este ,cred ,tot ce isi doreste in aceasta lume ostila.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: