20 martie 2011

Louis Farrakhan to Obama: "Who The Hell Do You Think You Are?"



Obama, apostrofat de activistul radical Louis Farrakhan pe tema conflictului din Libia:

"I warn my brother do you let these wicked demons move you in a direction that will absolutely ruin your future with your people in Africa and throughout the world...Why don't you organize a group of respected Americans and ask for a meeting with Qaddafi, you can't order him to step down and get out, who the hell do you think you are?"

HotAirPundit 




>> Farrakhan warns, advises Obama on Libya policy

6 comentarii :

Teacheru spunea...

E ceva schimbare de ton, de la Mesia la "Who the Hell do you think you are?"
http://www.youtube.com/watch?v=qiG-gz1xt9I&feature=player_embedded
Stangistii radicali au inceput deja sa-l puna la zid pe Obama pentru Libia. Devine interesant.

Riddick spunea...

Obama începe să îşi piardă baza de susţinători. După evreii de stânga, dezamăgiţi de politica lui în orientul Mijlociu, acum şi radicalii.

Anul trecut, Soros spunea:"Nu sunt prea mulţumit de Obama":

(BEGIN VIDEOTAPE)

ZAKARIA: And now joining me, the billionaire investor, financier, speculator, philanthropist, and thinker, George Soros.

Thank you for joining me, George.

GEORGE SOROS, FINANCIER: My pleasure.

ZAKARIA: You were a great supporter of Barack Obama. You helped raised money, you gave a good bit of money yourself. Are you satisfied with the job Barack Obama has done?

SOROS: No, I'm not satisfied. But, you see, what really is the case that the problem is bigger than he is. He was -- he has not -- he hasn't been fully equal to dealing with the problem. And the solution that he found to the financial crisis, which was to effectively bail out the banks and allow them to earn their way out of the hole, was, in my opinion, not the right solution.

http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/1002/28/fzgps.01.html

Teacheru spunea...

Obama joaca duplicitar, cu curu' in doua luntrii. Vrea sa-si impace si baza, dar mai face cate ceva prin care sa se dea "moderat", sa dea bine la indecisi. De cele mai multe ori sfarseste prin a-i enerva cand pe unii, cand pe altii. Cred ca tine de republicani pe cine nominalizeaza pentru 2012, acolo e cheia infrangerii lui Obama. McCain a fost o alegere dezastruoasa.
Revenind la cei de la baza pe care ii calca pe bataturi, chiar daca se arata nemultumiti si il ataca acum, in 2012 se vor alinia cuminti si il vor sustine tot cu Obama.

Riddick spunea...

Senzaţia mea este că Biroul Oval i s-a "servit" cu candidatura lui Mccain (la fel ca cu cea septuagenarului Bob Dole - 1992).

Se încearcă acum lansarea de falşi competitori - Ron Paul, Sarah Palin. Să sperăm că vor fi baraţi.

Teacheru spunea...

Total de acord. Republicanii au nevoie de oamani de mesaj, oameni "who can deliver". Pentru mine, echipa de aur pe tichetul republican ar fi Chris Christie/Allen West. Din pacate, Christie neaga cu vehementa. Cred ca West ar accepta pozitia de VP, trebuie doar ca cel nominalizat sa-i propuna. Vom vedea prin vara, insa ma tem ca deja Obama va avea un avantaj de nesurmontat in strangerea de fonduri pana atunci. Masinaria de campanie a lui Obama din 2008 e cea mai de succes din cate s-au vazut.Dick Morris explica in "2010-Take back America" cum a invins-o pe Hillary, in principal datorita modului in care si-a organizat campania de strangere de fonduri.

Riddick spunea...

Dacă republicanii nu se leapădă de ronpolişti şi de alţi RINO's, cam greu...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: