16 martie 2011

A doua replică a zilei



Cum vi se pare anunţul făcut pe Facebook şi Twitter al Elenei Udrea privind susţinerea lui Boc?

Eu am văzut că pe domnul preşedinte nu-l supără ce se scrie pe bloguri sau pe Twitter, îl supără doar ce spui în conferinţe de presă. Asta înseamnă că, pe viitor, va fi un mijloc de a comunica impresiile, ştiind că acest lucru nu-l supără pe preşedinte şi nu stârneşte reacţii.

Cezar Preda - interviu în Adevărul

7 comentarii :

西雅图陈彤 spunea...

Greetings from USA! Your blog is really cool.
Are you living in Romania?
You are welcomed to visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!

Riddick spunea...

Yes. OK.

Crystal Clear spunea...

E un blog in chineza

Crystal Clear spunea...

Sunt convinsa ca "reformistii" ( care nu sunt doar cei care se vad) vor incerca sa manipuleze si alegerile de la Congresul din mai

Riddick spunea...

Am văzut. :)

"Secta" e practic neglijabilă faţă de forţele anti-Blaga care vor fi aruncate în luptă.

Crystal Clear spunea...

Da, asta vroiam sa spun.Am mai citit nitel pe bloguri ,stiri, etc.
Se pragatesc de razboi total !
Vor folosi prilejul sa-i distruga pe toti: Basescu, Boc,Blaga, etc.

"Divide et Impera"

Riddick spunea...

Iese încăierare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: