20 februarie 2011

S-a găsit "justificarea" !



"Elefantul nu a consumat carne din cauză foamei, ci pentru că a vrut să se răzbune pe oameni"

Un elefant `canibal` a fost împuşcat după ce a omorât 17 oameni

Un elefant `canibal` a fost împuşcat după ce a omorât 17 oameni
sursa: libertatea.ro
foto: travel.com





Autorităţile indiene au luat decizia de a împuşca un elefant după ce animalui a ucis 17 oameni. Testele ADN prelevate din stomacul elefantului au arătat că mamiferul consumase carne umană.

După ce s-a demonstrat că elefantul vinovat de moartea a 17 oameni din preajma satului Siliguri a consumat carne de om, zoologul Dave Salmoni a luat apărarea animalului. "Oamenii sunt de vină pentru comportamentul şocant al ierbivorului. Elefantul nu a consumat carne din cauză foamei, ci pentru că a vrut să se răzbune pe oameni, care i-au omorât puiul", a declarat profesorul.

O altă variantă a comportamentului ciudat al elefantului ar putea fi pe seama unei boli psihice, care l-a făcut pe animalul sălbatic să-şi schimbe hrana.

http://www.jurnal.md/ro/news/un-elefant-canibal-a-fost-impuscat-dupa-ce-a-omorat-17-oameni-201220/

9 comentarii :

Riddick spunea...

În fotografie este un elefant african, nu indian (sunt specii diferite).

Riddick spunea...

într-un stat normal, trebuia împuşcat după primul om ucis.

Crystal Clear spunea...

Se face propaganda cu orice,inclusiv cu elefanti :(.

Auzi :" Omu' e de vina" ca i-ar fi omorat puii.

Ca sa ne simtim vinovati ca suntem oameni, ca distrugem bunatate de "natura"
Jarnic !

Riddick spunea...

Mai este o chestiune - regimul armelor. Dacă familia unuia ucis de elefant (sau altcineva din sat) ar fi avut arme, mureau mai puţini din cauza elefantului.

Crystal Clear spunea...

Corect !

Riddick spunea...

La vânătorile legale, în Africa, la vânatul mare sau periculos (bivol, hipopotam, elefant şi rinocer)nu poţi participa decât dacă ai un calibru mare la puşcă, pentru a evita accidentele datorate animalului rănit care devine furios.

Dar braconierii trag rafale cu automatele, până cade jos.

Crystal Clear spunea...

Sunt o multime de taine ale supravieturirii !

De obicei esti lasat sa devii victima .Nimanui nu-i pasa

Anonim spunea...

Prima întrebare care mi-o pun e dacă ştirea cu elefantul canibal nu e de felul celei cu găina care a născut pui vii.
Sursa văd că e un ziar din Chişinău, nu unul din India.

Riddick spunea...

Da... Pare o preluare din Libertatea, totuşi (nu am gugălit), şi se face aluzie că ar fi vorba de o femelă "căreia i-au ucis puiul".

Ciudată agresivitate, nu mi s-ar parea la fel dacă era vorba de specia africană, care nu poate fi domesticită (deşi, Hannibal...).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: