01 februarie 2011

Dacă asta nu-i "revoluţie teleghidată", numiţi-o cum vreţi... "Pluguşor", etc...



Firma de internet americană Google a anunţat luni că a cooperat cu Twitter pentru a crea un sistem care să le permită egiptenilor să trimită mesaje Twitter pe telefon, pentru a evita blocarea liniei de internet, informează AFP.

"Acest lucru funcţionează deja şi toată lumea [aţi vrea voi...] poate beneficia de posibiltiatea de a transmite mesaje 'twitter' doar printr-un mesaj telefonic" la numerele de telefon internaţionale +1 650 419 4196, +39 06 62 20 72 94, + 97 316 199 855, iar serviciul va funcţiona instantaneu, utilizând parola "Egipt", fără vreo altă conexiune, a anunţat Google.

"Sperăm că acest lucru îi va ajuta pe oamenii din Egipt să ţină legătura [no shit... nu le ajunge telefonia mobilă "normală"], în această perioadă extrem de dificilă", au sintetizat într-un comunicat postat pe internet Ujjwal Singh, cofondator al companiei SayNow, care a cumpărat recent Google, şi AbdelKarim Mardini, director de vânzări pentru Orientul Mijlociu şi Africa.

Site-ul american Renesys, specializat în monitorizare web, ultimul furnizor de acces la internet care încă funcţiona în Egipt, cel al grupului Noor, a fost blocat luni, izolând ţara de restul lumii în plină criză politică.

AGERPRES
 
Pe la noi, Varanul a ieşit din termenul proiectului (1 februarie, hehe...).

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: