01 februarie 2011

Dacă asta nu-i "revoluţie teleghidată", numiţi-o cum vreţi... "Pluguşor", etc...



Firma de internet americană Google a anunţat luni că a cooperat cu Twitter pentru a crea un sistem care să le permită egiptenilor să trimită mesaje Twitter pe telefon, pentru a evita blocarea liniei de internet, informează AFP.

"Acest lucru funcţionează deja şi toată lumea [aţi vrea voi...] poate beneficia de posibiltiatea de a transmite mesaje 'twitter' doar printr-un mesaj telefonic" la numerele de telefon internaţionale +1 650 419 4196, +39 06 62 20 72 94, + 97 316 199 855, iar serviciul va funcţiona instantaneu, utilizând parola "Egipt", fără vreo altă conexiune, a anunţat Google.

"Sperăm că acest lucru îi va ajuta pe oamenii din Egipt să ţină legătura [no shit... nu le ajunge telefonia mobilă "normală"], în această perioadă extrem de dificilă", au sintetizat într-un comunicat postat pe internet Ujjwal Singh, cofondator al companiei SayNow, care a cumpărat recent Google, şi AbdelKarim Mardini, director de vânzări pentru Orientul Mijlociu şi Africa.

Site-ul american Renesys, specializat în monitorizare web, ultimul furnizor de acces la internet care încă funcţiona în Egipt, cel al grupului Noor, a fost blocat luni, izolând ţara de restul lumii în plină criză politică.

AGERPRES
 
Pe la noi, Varanul a ieşit din termenul proiectului (1 februarie, hehe...).

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: