03 decembrie 2010

Revine Lucilius



Postasem trei videoclipuri Youtube cu Lucilius ("Dosarul Flota - dezvăluirile explozive ale unui expert"), aici, aici si aici.

Clipurile nu mai există, i-au spart contul Youtube şi i-au şters peste 510 clipuri.

Dar Lucilius a revenit:



6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ceva tot este adevarat din ceea ce spune Lucilius privind teoria matematica.
A deranjat pe cineva.
Sa speram ca nu i se intampla ceva mai rau

Riddick spunea...

A fost olimpic la matematică, probabil cu 10 pe linie (de aici denumirea contului Youtube spart - Vasiliu10 ? ) Lucilius (!) Vasiliu.

A fost bătut, dar asta mai demult.

Crystal Clear spunea...

Inteleg ca i-au murit si parintii..

Riddick spunea...

Da, tatăl lui, tot profesor de matematică, maică-sa inginer.

Anonim spunea...

NU va dati seama ca este un schizofrenic? Cei care-l iau in seama sunt sau tampiti sau mai nebuni decat el.SAracul ar fi de compatimit daca nu ar fi agresiv.Asa ca este de fapt un nebun violent care i-ar sta mai bine intr-un odspiciu.

Riddick spunea...

Ei, ba știu bine că e nebun cu acte, are și pensie de handicapat, iar în unele postări mai recente a proferat amenințări cu moartea. Am postat cu el doar pt entertainment. Nu mai există ultimul lui canal YouTube, nu știu de ce.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: