15 decembrie 2010

Glenn Beck: "S-ar putea întâmpla aici"



Prăbuşirea iluzoriului stat social este însoţită de manifestaţii violente pe tot globul. 
Glenn Beck se aşteaptă ca acestea să apară şi în America:



Full show here (45'):

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Chiar sunt curioasa cand vor apare primele manifestatii in SUA.
Sa urmarim...

Riddick spunea...

Cum, contra lui tov. Obama ?!

Poate prin orasele cu primari republicani, sau după ce congresul va răsturna legi "progresiste" (puncte din Obamacare au fost declarate neconstituţionale de justitie).

Anonim spunea...

Ca sa apara manifestatii in SUA,acest stat trebuie sa devina mai intai stat social.Pe urma mai vedem.E ca si cum in tarile arabe ,exportatoare de petrol,s-ar rascula bastinasii .Poate comparatia e putin exagerata ,dar mi se pare valabila.

Riddick spunea...

Dezordine a apărut deja, spre graniţa cu Mexicul. Cartelurile de droguri au pus un milion de dolari pe capul lui Joe Arpaio, un şerif din Arizona (>70 de ani) care a organizat o trupă care combate imigraţia ilegală si traficul de droguri la frontiera SUA-Mexic.

Nu văd nici eu mitinguri-mamut ca în anii '60, când le conducea Martin Luther King şi alţi activişti. Tea Party de departe depăşeste ca participare orice mitinguri pro-Obama.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: