24 noiembrie 2010

2012 - Apocalipsa vine din Romania ?



Pot lua naştere fenomene mult mai vorace decât găurile negre...



Zici că-i Dinescu la 75 de ani...


După 30 de ani de calcule complexe, fizicianul englez Stephen Hawking, teoretician al originii universului, a demonstrat teoria intitulată "Anomalia de orientare în continuumul spatiu-timp ", conform căreia în universul cunoscut se pot forma obiecte astronomice mult mai "vorace" decât aşa numitele găuri negre. Conform calculelor, acestea pot să apară în imediata noastră apropiere prin atragerea reciprocă a două particule, cu masă proprie, care tind să se deplaseze pe axa negativă a continuumul spatiu-timp având capacitate de absorbţie nelimitată .Calculele complexe care stau la baza acestei teorii au relevat faptul că zona favorabilă apariţiei unui asemenea fenomen cataclismic, care poate să ducă chiar la dispariţia universului în forma sa cunoscută, se află pe teritoriul României, în zona Carpaţilor de Curbură.Dacă cele două particule se apropie suficient de mult, aproape de fuzionare, deplasarea gravitaţională spre roşu devine infinit de mare. Surpriza fizicianului englez a fost una de proporţii atunci când a descoperit că, spre deosebire de o gaură neagră în care nimic nu poate scăpa din interiorul unei suprafeţe finite cunoscută sub denumirea de „orizontul evenimentului”, în cazul anomaliei de orientare,  „orizontul evenimentului” tinde practic spre infinit, astfel încât nici măcar gândurile, speranţele sau visele unei ipotetice civilizaţii extraterestre aflată la milioane de ani lumină nu pot scăpa infinitei forţe de atracţie generată de aceasta.

Via BloGuerilla gugulanului 

3 comentarii :

Anonim spunea...

dupa tigani, furturi de toate felurile, trafic de persoane, cersetori, acum dam lumii si lovitura de gratie? asta e, daca tot suntem buricul pamantului...eu as vreau sa ii dau un sut in cur si sa il imping in acea gaura neagra pe ilici si sleaha lui de pupincuriti psd-isti, poate se infunda naibii gaura si scapam:):):):

Crystal Clear spunea...

:))))))

Riddick spunea...

"Râdeţi voi, râdeţi voi vechi amici din Bizanţ
Râdeţi voi dar priviţi diligenţa zace-n şanţ
Chiar şi calul abia mai respiră de-un sfanţ
Iar sub noi, ce belea, bicicleta n-are lanţ.

Alte zvonuri vând comploturi cu savante ţevi de puşcă
Slugi marunte şi mai mari,
Slugi mărunte şi mai mari...
Unele cu doua poturi ca să-l afle în timp ce muşcă
Biată lume de salvari,
Biată lume de şalvari...

Sub escortă din savană cic-ar fi sosit aseară
Într-un tren accelerat,
Într-un tren accelerat...
Chipul zeului banană ce va fi expus in gară
Şi apoi sanctificat,
Şi apoi sanctificat..."

Mircea Baniciu - "Întoarcerea la Orient"


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: