23 septembrie 2010

Răspunsul guvernatorului de New Jersey dat unui agitator sindical



Guvernatorul de New Jersey, Chris Christie, răspunde unei sindicaliste din învăţământ care îl acuză că vrea "să distrugă învăţământul public" prin tăierea subvenţiilor:
"Poate aceste promisiuni ar fi fost potrivite cu decenii în urmă. Sunt nesustenabile acum."

Governor Chris Christie responds to a teacher's question during a town hall meeting at Raritan Township. Discusses the teachers' union and the need for shared sacrifice. September 8, 2010.

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce lectie ii da tipul profesoarei despre un sef de sindicat care a trmis un email in care se roaga sa moara guvernatorul statului !
Tipul spune clar:
Un astfel de limbaj, de ton este inacceptabil- trebuie sa demisioneze imediat.

Asta apropos de
"Vreau să le reamintim guvernanţilor că, dacă ei vor să trăiască, şi noi trebuie să trăim, dar dacă noi trebuie să murim, atunci vom muri cu ei de gât "

Cam asta inteleg sindicatele de peste tot: agitatie, indemn la violenta ,revolutie socialista.
L-am vazut in trecat pe Mazare din nou la IRTV in uniforma de nazist

Riddick spunea...

Scârbele de profesori au 100% gratuit asistenţa medicală, inclusiv ochi plus dinţi, media salarială 45-50.000 USD/an, şi totuşi nu vor o contribuţie la sănătate de 1,5 procente din salariu plus un îngheţ salarial pe un an.

Crystal Clear spunea...

Gandeste-te ca peste asta au vacante de vara de iarna, Craciu, Paste etc etc.
Am o colega de facultate care a preferat un servici usor , de invatatoare la nivel de clasa 1-4 tocmai pentru ca este bine platit( cel putin 60000 dolari) si are timp liber...

Riddick spunea...

60 grands a year... wow...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: