27 septembrie 2010

Pentru agentul de influenţă german Herta Müller, decoraţia Steaua României este "insignă"



Herta Müller: „Nu colecționez insigne” (la întrebarea dacă ar accepta decoraţia Steaua României din partea preşedintelui României).

Propunerea decorării vine din partea unor veşnic naivi oameni de cultură şi militanţi civici,  încremeniţi în falsul proiect alianţocivist al anilor '90. Visaţi-nainte, dar să nu contaţi pe oamenii activi şi lucizi din această ţară.

Acum, revenind la persoana cu pricina, probabil că i s-ar potrivi mai bine decoraţii gen Das Eiserne Kreuz ori Der Karl-Marx-Orden, ca unui adevărat agent de influenţă german ce se află.

Amintiţi-vă numai de interviurile şi declaraţiile "întâmplătoare" de anul trecut, de la începutul campaniei electorale.

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Tipa este si dusa cu pluta-se vede pe fata vei.

Ceea ce continua sa ma uimeasca inca si nu reusesc sa-mi revin este sustinerea lui Liiceanu pentru HM
Oare oamenii astia nu citesc NIMIC din presa internationala, ca sa intelega pe ce lume traiesc?
Si , in general cei din GDS chiar nu vor sa inteleaga realitatea ?

S-au izolat pur si simplu ,au devenit AUTISTI

Riddick spunea...

Era dusă cu pluta încă de când locuia în România.

Toţi care zumzăie în jurul acestui rahat o fac conştient, şi sunt gras remuneraţi de nemţălăi.

Crystal Clear spunea...

Sunt absolut convinsa ca asa este !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: