27 septembrie 2010

Pentru agentul de influenţă german Herta Müller, decoraţia Steaua României este "insignă"



Herta Müller: „Nu colecționez insigne” (la întrebarea dacă ar accepta decoraţia Steaua României din partea preşedintelui României).

Propunerea decorării vine din partea unor veşnic naivi oameni de cultură şi militanţi civici,  încremeniţi în falsul proiect alianţocivist al anilor '90. Visaţi-nainte, dar să nu contaţi pe oamenii activi şi lucizi din această ţară.

Acum, revenind la persoana cu pricina, probabil că i s-ar potrivi mai bine decoraţii gen Das Eiserne Kreuz ori Der Karl-Marx-Orden, ca unui adevărat agent de influenţă german ce se află.

Amintiţi-vă numai de interviurile şi declaraţiile "întâmplătoare" de anul trecut, de la începutul campaniei electorale.

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Tipa este si dusa cu pluta-se vede pe fata vei.

Ceea ce continua sa ma uimeasca inca si nu reusesc sa-mi revin este sustinerea lui Liiceanu pentru HM
Oare oamenii astia nu citesc NIMIC din presa internationala, ca sa intelega pe ce lume traiesc?
Si , in general cei din GDS chiar nu vor sa inteleaga realitatea ?

S-au izolat pur si simplu ,au devenit AUTISTI

Riddick spunea...

Era dusă cu pluta încă de când locuia în România.

Toţi care zumzăie în jurul acestui rahat o fac conştient, şi sunt gras remuneraţi de nemţălăi.

Crystal Clear spunea...

Sunt absolut convinsa ca asa este !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: