21 septembrie 2010

Eco-fascism


Dogma aşa-zisei "încălziri antropogenice globale" (Anthropogenic Global Warming / AGW, sau încălzirea globală provocată de activităţile umane) este demascată ca fraudă, iar Conferinţa de la Copenhaga asupra schimbărilor climatice a fost un eşec.

Unul din scopurile dogmei încălzismului este să devină noua ideologie a stângii, noul socialism, după eşecul ideologic şi istoric al socialismului real.
Încălzismul rămâne în continuare pe agenda ONU, UE şi al altor organizaţii internaţionale.

De la minciună la demenţă nu-i decât un pas, pe care un guru al încălzismului îl face.

"Potopul uman" (Humanflood) este titlul unei lucrări a filozofului finlandez
Pentti Linkola, care vede salvarea Pământului prin reducerea drastică a populaţiei de homo sapiens homo destructivus, cum denumeşte acesta specia umană:
"Ce să faci, atunci când o navă care transportă o sută de pasageri se răstoarnă brusc şi numai una dintre bărcile de salvare, cu o capacitate pentru numai zece oameni, a fost lansată? Când barca de salvare este plină, cei care urăsc viaţa vor încerca să o încarce cu mai multe persoane şi să o scufunde cu toţi cei din ea. Cei care iubesc şi respectă viaţa vor lua toporul navei şi vor tăia  mâinile în plus care se agaţă de marginea bărcii".
În opinia lui Linkola, "Statele Unite simbolizează cele mai rele ideologii din lume: creşterea economică şi libertatea"; soluţia realistă va fi găsită în punerea în aplicare a unui regim eco-fascist, în care batalioane brutale ale "poliţiei verzi", care şi-au eliberat conştiinţa de "etica siropoasă" vor fi capabile să comită "orice este necesar".
 

Adică, în clar: 
"În cazul omului - care stă in varful lanţului trofic, dar totuşi îi lipseşte în mod ameninţător capacitatea de a limita suficient creşterea populaţiei sale proprii - ar putea părea că salvarea ar consta în propensiunea pentru uciderea semenilor săi".
Alte citate din Potopul uman:
"Cine duce lipsa tuturor celor care au murit în al Doilea Război Mondial? Cui îi este dor de cei douăzeci de milioane executaţi de Stalin? Cine duce lipsa celor şase milioane de evrei exterminaţi de Hitler? Scârţâie Israelul, din cauza suprapopulării; în Asia Mică, suprapopularea creează lupte pentru câţiva metri pătraţi de mizerie. Oraşe din întreaga lume au fost reconstruite şi umplute până la refuz cu oameni cu mult timp în urmă, biserici şi monumente restaurate, astfel încât ploaia acidă să aibe ce măcina. Cine duce lipsa potenţialului de procreare neutilizat al celor ucişi în al Doilea Război Mondial? Duce Lumea lipsă de o sută de milioane de oameni în acest moment? Este o lipsă de cărţi, melodii, filme, câini de porţelan, vaze?"


5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Astept sa-l vad si pe Dragos Bucurenciu ( membru inst Aspen-Romania condus de Geona)in aceasta postura.
Nu mai are mult

Pe de alta parte, la Moscova au loc dezbateri despre disparita umanitatii :

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/200367/Topirea-ghetii-din-Oceanul-Arctic-ameninta-umanitatea.html

Crystal Clear spunea...

Tipul zice ceva adevarat :
chinezii au inceput deja sterilizarea...

Riddick spunea...

Discuţia din Rusia duce mai mult spre delimitarea graniţelor maritime în jurul Polului Nord, acum câteva zile s-a semnat un acord Rusia-Norvegia, dar mai sunt implicate şi Canada, SUA (Alaska), Suedia, Danemarca (Groenlanda).

Crystal Clear spunea...

Am inteles ca acolo este mult petrol.

Riddick spunea...

Este petrol, dar mai e vorba şi de spaţiul aerian, şi de insule şi zone pt instalare de radare şi sisteme de prealarmare la rachete şi avioane.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: