10 august 2010

Şi eu sunt convins


... că cei trei îşi vor depune, pe rând, proiectele la hârdău.


Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat, după întâlnirea dintre liberali, social-democraţi şi conservatori, că cele trei formaţiuni vor avea o strategie comună în sesiunea extraordinară a Senatului în scopul oferirii unei alternative la legile propuse de preşedintele Traian Băsescu.

"Am stabilit puncte de vedere comune în ceea ce priveşte ordinea de zi a sesiunii extraordinare. Vom avea o susţinere reciprocă a proiectelor pe care noi le-am solicitat, şi încercăm să facem ceva pentru remedierea situaţiei economice şi sociale din România", a spus Crin Antonescu.

( - Crin Antonescu este convins că PNL, PSD şi PC îşi vor susţine proiectele în sesiunea extraordinară )


3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Iar a inceput asaltul!
Sunt morti de foame.
Nu mai au ce fura si atunci " dai si lupta " cu Basescu care nu mai vrea sa le dea nimic din tara asta.

Am vazut niste probleme incredibile intre parinti si copiii formati in ultimii 20 de ani, deci care acum au sub 30 de ani si care isi imagineaza ca sociatatea capitalista este cea in care Vantu,Voiculescu,Patriciu sau Becali FURA DE RUP STATUL .

Copii pe care parintii i-au trimis sa invete serios,au meserii bune, muncesc de rup ca sa-si faca o familie, o casa si vad cum fac bani banditii de mai sus.
Toata generatia asta din ultimii 20 de ani trebuie deja reeducata pentru ca are creierul spalat de "capialismul socialist" al lui Iliescu.
Situatiile de acest tip intre parinti si copii sunt realmente DRAMATICE

Riddick spunea...

PRO TV face ravagii, de când s-a înfiinţat. Mi-e mai antipatic PRO TV decât iRTV sau A123, lucrează subliminal. Pot spune că sunt adulţi "formaţi" după PRO TV, care nu pot interpreta o situaţie. o ştire.

Crystal Clear spunea...

Influenta mass mediei asupra educatiei membrilor sociatii nu trebuie ignorata.
Cine o ignora PLATESTE

Asistam la adevarate tragedii umane


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: