30 iulie 2010

Ei "vor să ajute"


Un anume Andreas Treichl, preşedintele executiv al grupului bancar Erste (BCR), se erijează în purtător de cuvânt al băncilor mari şi al companiilor străine din România, care ar fi gata să facă orice pentru a ajuta guvernul să pună pe picioare un plan de relansare: "CEO-ul nostru de la Bucureşti şi experţii BCR au lucrat la multe propuneri de relansare, dar nimic nu se întâmplă. Acest guvern ratează şansă după şansă şi nu pot să înţeleg de ce. Nu sunt proşti, nu sunt tâmpiţi. Sunt foarte inteligenţi, cunosc ceea ce trebuie să facă, sunt bine educaţi, există mult mai mulţi oameni de afaceri în Guvern decât în alte state şi nu am niciun indiciu de ce nu fac nimic".

Băi, Pişpirache, cine dracu' mai sunteţi şi voi de vorbiţi neîntrebaţi ?  Cine v-a cerut vouă opinia ? Vedeţi-vă lungul nasului !
Unde credeţi voi că vă aflaţi, bă, în ce republică bananieră ?!

Ce, nu se ştie cum aţi pus mâna pe băncile de stat din România, şi cine v-a făcut jocul ? Nenorociţilor !


8 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Exact asta auzisem si eu si ma enervasem !!!!!
Uite cine vorbeste : o banca data de pomana-de parca noi nu puteam s-o tinem.
Combinat cu DP Aligica care zice ca suntem un popor needucat. Ce sa zic, las ca sunt educati occidentalii care zic a Budapesta este capitala Romaniei.
Combinat cu circul cu frunza lui peste prajit-care se simte de la o posta ca este o capcana pentru Udrea
Combinat cu Bakonsky-care a fost si el la Shanhai-dar s-a tinut departe...( am citit ceva in sensul asta)

Bine ca nu s-a dus si Basescu acolo !!

Riddick spunea...

E clar, şobolănimea se simte ameninţată, de-aia ţine morţiş să revina la putere.

Când îl văd pe Boc că tolerează sabotori gen Preda-Macovei îmi vin un milion de draci.

Crystal Clear spunea...

Nu stiu ce sa mai zic si de Boc !
Gandeste-te ce consiliera are !
O fi atat de credul,oare ?

Riddick spunea...

Nu cred că mai ţine mult circoteca "sectei" - se va încheia într-un fel sau în altul.

Crystal Clear spunea...

Cred ca ai dreptate.
Sper ca lumea sa fie atat de inteligenta incat sa-si fi dat seama de intentiile sectei
Vom vedea...

Anonim spunea...

cu cat stai mai departe de ciolan, cu atat foamea te impinge sa spui lucruri trasnite..."bancherii" astia sunt niste mediocri care au terminat la "economie", fiindca asa e la moda...

Riddick spunea...

Ehe, nu-i asta, aici e o maşinarie de propagandă care are drept scop parazitarea statului cât mai mult timp posibil.

Ce tupeu, să zica ei că vin cu soluţii. O sa mă interesez, am impresia că li s-a permis oarecare corespondenţă pe tema asta cu Ministerul de Finanţe. Dobitocul de Vlădescu.

Crystal Clear spunea...

Vladescu este un mare dobitoc !

Il auzeam si pe asta de la FMI azi ca trebuie sa vindem niste fabrici care apartin statului ( asta dupa ce ieri Patriciu spunea ca staul ar trebui sa vanda fimele cu datorii)

Pai firmele de stat au fost aduse la nivelul asta de datorii tocmai pentru a fi cumparate ieftin de :Patriciu, Vantu,Voiclescu etc.....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: