23 iunie 2010

There is no such thing as "european identity" !





► European Parliament, Brussels - 23 June 2010 
► Speaker: Nigel Farage MEP, UKIP, Co-President of the EFD group.
► Debate: Outcome of Preparation for the European Council meeting (17 June 2010)

5 comentarii :

Despina spunea...

Farage :
"Cei mai buni europeni sunt euroscepticii"

Era cam trist Van Rompuy,de data asta.Chiar ingrijorat.N-a mai ras.

Riddick spunea...

Se cam apropie ziua răfuielii...

Despina spunea...

Nu stiu daca ati vazut asta:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7472475-traian-basescu-reuniunea-seecp-proiecte-precum-peop-nabucco-vor-contribui-securitatea-energetica-europei.htm

Riddick spunea...

Tare mi-e frică că ăia de la UE vor să saboteze Nabucco. Deocamdată bulgarii se ţin tari cu "nu" pentru South Stream. Dacă scăpăm de Videanu - South Stream, mă mai liniştesc.

Despina spunea...

Nici mie nu-mi place ca UE nu sustine ca lumea Nabucco


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: