05 iunie 2010

Mişcări la azilul de nebuni




Atanasiu-Bijboacă (PNL) sare cu propunerea: două tururi de scrutin la alegerile parlamentare din 2012. 
Mai deunăzi săreau în sus când auzeau de uninominal adevărat, care cică "denaturează democraţia !".  Băi, Bijboacă, nu-i pentru cin' se pregateşte, ci pentru cin' se nimereşte: n-ar fi bună schimbarea asta şi la alegeri mai devreme de 2012 ?

Antonescu
delirează, în maniera în care ne-a obişnuit deja:

,,Noi suntem într-un război total, politic, mediatic şi social cu PDL. El nu va înceta odată cu ieşirea PDL de la guvernare şi nici atunci când vor cădea sub un anumit prag, cum ar fi, să zicem, 15%, ci doar după dispariţia acestui partid după scena politică".

 

Bă, câinii mor de drum lung, şi proştii, de grija altuia !

Mai bine vezi-ţi de partidul tău, că unul din trei votanţi liberali nu au votat cu Geoană la turul doi !

 

(Nu ştiu dacă formularea după - corect: "de pe" - aparţine sau nu fostului profesor şi muzeograf Antonescu, ce de aproape 20 de ani face pe parlamentarul, atunci când mai trece pe la parlament).

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: