11 mai 2010

PNL are planuri pe termen lung


"Din acest moment, noi, la discuţii cu Emil Boc şi cu preşedintele Traian Băsescu, nu mai participăm".

(Crin Antonescu, deputat PNL)


Numai de n-ar uita....

9 comentarii :

niku_elektriku spunea...

ori el uita de la mina pin' la gura, ori chiar ne crede idiotzi incurabili ca tre' sa ne repete in fie'ce saptamina ca el pita cu sare nu mai consuma in veci p'aceeasi tipsie cu base.

da' cin' il intreaba ?

Riddick spunea...

Îi place sa se audă singur.

Se pare că s-a pornit ofensiva mediatică, totuşi. Semn că măsurile deranjează, ori că acum cred ei că este momentul unei basculări a opiniei publice.

niku_elektriku spunea...

pai opinia publika e basculata, deja, far' sa fi luat astia nici o masura, inca.
ar trebui sa mearga astia in parlament sa'si asume raspunderea, cu bujetarii in strada, si sa'i vedem daca trintesc gubernu'.
daca'l trintesc, sa vedem pe unde scot ei camesha, da' mi'e ca's mult prea lasi, si unii si altzii, pentru masuri atit de radicale.
mi'e teama ca base n'are parteneri de aceeasi anvergura...

Despina spunea...

Base are varianta sa schimbe guvernul

Riddick spunea...

E clar că "Băse" îi deranjează, mai şi spun, uneori.

Angajarea răspunderii nu este oportună acum, nici nu cred că vor introduce moţiunea, se fac că se cearta pe impozitarea graduală ("nu o vrea" PNL).

Toate la vremea lor. Aş face contraatac cu cifre, la televiziuni se scot tot felul de cifre.

Despina spunea...

Asa este

John Galt spunea...

Rad si acum cu gura pana la urechi. :D

Un articol foarte bun.

:)

Riddick spunea...

Nişte javre...

De-abia aştept noua lege electorală, să nu mai intre în parlament prin redistribuiri de pe locurile 2 şi 3.

John Galt spunea...

"Numai de n-ar uita"..

hahaha

:)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: