17 ianuarie 2010

Activiştii Greenpeace îşi fac de cap prin România





Deşi încă este iarnă, se pare că se înmulţesc păduchii verzi şi încep să mişune, acum vor să intre şi prin şcoli.
N-aş fi scris această postare, dacă nu vedeam ştirea despre ultimele isprăvi prin România ale organizaţiei globaliste de extrema stângă Greenpeace (redau partea semnificativă a ştirii) :

"Voluntarii din Arad se vor alatura viitoarelor activitati Greenpeace din Romania. Incepand de saptamana viitoare vom incepe actiuni de informare in scoli, incepand de la clasele mici, poate chiar gradinite. Fom face informari despre ce inseamna Greenpeace, ce inseamna prevenire, informari de prevenirea poluarii, despre ce pot face copii pentru reducerea consumului de apa. Poate la nivelul claselor a XII-a o sa avem nevoie si de sprijinul elevilor pentru strangerea de semnaturi pentru petitia impotriva construirii in zona Aradului a unei centrale nucleare, locatie avuta in vedere de autoritatile romane. Este foarte important sa ne concentram pe aceasta petitie, pana in aprilie. Actiunile de strangere de semnaturi pentru aceasta petitie va fi organizata si in caminele studentesti", a declarat Raluca Tat, coordonator Greenpeace pentru Arad.

Voluntarii Greenpeace au mai spus sambata ca, pana in prezent, au fost stranse peste 13.000 de semnaturi pentru petitia impotriva construirii in zona Aradului a unei centrale nucleare, locatie avuta in vedere de autoritatile romane".


Ce să căutaţi voi prin şcoli, derbedeilor ? Voi nu ştiţi că în unităţile de învăţământ este interzisă propaganda politică ?

Cine v-a promis vouă accesul în şcoli ?! Domnule ministru Funeriu, luaţi măsuri urgent !  V-am semnalat această chestiune la blog, nu-i nicio problemă dacă nu apare comentariul de la moderare (la momentul postării ultimul comentariu era din 12 ianuarie), aş fi mulţumit să luaţi cunoştinţă despre isprăvile activiştilor şi poate şi despre cele ale complicilor lor din sistemul de învăţământ.

Poate mai gravă ar fi implicarea acestei organizaţii finanţate din surse netransparente (din exteriorul României ) în politica energetică a statului român. Şi nu numai aici, şi în politica minieră, şi în altele. Numai la Ministerul Mediului, motorul de căutare Google dă cinci pagini de rezultate , semn că Greenpeace a fost băgată aiurea în seamă până acum.

Dar poate că ar trebui revizuită legea organizării şi funcţionării ONG-urilor, prea vor unii să ni se urce în cap. Prin alte părţi infractorii ăştia sunt trataţi aşa sau aşa.

Tare sunt curios dacă vor intra prin şcoli. A propos de "reforme".

9 comentarii :

Despina spunea...

Este scandalos !!!
De ce sa reducem consumul de apa?
Adica sa nu se mai spele copii ?
Mai bine ar introduce canalizare in toata Romania.
De ce sa nu avem centrala atomica?
Ca sa fim prizonierii rusilor?

Ce cauta derbedeii astia prin Romania?
Sa se duce in Norvegia,Suedia-care au nivel de trai ridicat.Sa le faca lor extrema stanga.Au de un de pierde.

Riddick spunea...

Ăstora trebuie să le suceşti gâtul ca la puii de găină până nu răspândesc găinaţul lor peste tot. Imaginea este din Rusia, băieţii ăia doi sunt din trupele OMON. Nu că i-aş admira, dar ăia nu se-ncurcă la o adică, şi nu cârâie Fundaţia Soros sau ce mă-sa mare mai inventează ăştia.

Anonim spunea...

green peace ar trebui sa se numeasca red peace...

Riddick spunea...

Daaa... ei cred că au de-a face cu idioţi aici, în România.

Despina spunea...

Iar daca incearca unul dintre verzi sa se agate cu lanturi de vreun turn trebuie lasat sa stea acolo ,sa intepeneasca :) :) :)

Riddick spunea...

ABSOLUT... trebuie lăsat acolo, până l-o revendica cineva.

Despina spunea...

Stiti ceva de Prigoana?

Riddick spunea...

Habar n-am, dar cred că va câştiga.
Încep "sapăturile".

Despina spunea...

Abia astept sa castige.
Sper sa faca treaba buna daca va fi ales


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: