12 ianuarie 2010

Let's take a walk on The Dark Side



"Non, Je Ne Regrette Rien"


 EU Corruption Part 1/3


EU Corruption 2/3


EU Corruption 3/3


8 comentarii :

Despina spunea...

:) :) :)

Riddick spunea...

... :(

Despina spunea...

A innebunit lumea intreaga
Nu s-au saturat de comunism.O iau de la caput.
Si cine se-agata de el:
puturosii.
Capitalismul iti cere sa muncesti sa pui osul la treaba.
Comunismul doar sa dau din gura.
Sunt satula si de ceea ce face CPreda.Mi-e lehamite sa mai si intru pe bloguri.
Se minte si se tradeaza cu o usurinta de nedescris

Riddick spunea...

"The Final Phase"...

http://thefinalphaseforum.invisionzone.com/index.php?showforum=3

Postez şi părţile 2 şi 3 la "EU Corruption".

Despina spunea...

Aici este problema cea mare : coruptia la nivel inalt.De aici, de la bani nemunciti vine tot comunismul asta.
Iar pe mine ma freaca la Fisc pentru ca a gresit contabila o raportare de 1 leu /luna in 2008.Azi ziceau ca trebuie sa platesc amenda intrwe 1000 si 5000 lei....
Si asa, ni se iroseste viata...

Riddick spunea...

Am și eu de trecut pe la circa financiară.

Francesco spunea...

Filon Morar in articolul "Politica externa a UE post-Lisabona" scrie:

"Încă nu s-au stins ecourile lamentărilor în privinţa alegerii prezumtiv nefericite a celor doi lideri europeni desemnaţi de curând să reprezinte şi să conducă politica externă a Uniunii Europene. Herman van Rompuy, noul preşedinte al Consiliului European, şi Catherine Ashton, înaltul reprezentant pentru politică externă, sunt consideraţi personalităţi şterse, inapte să ducă mai departe visul unei Uniuni Europene destinate să joace un rol mondial pe măsura puterii sale economice şi a modelului axiologic pe care îl propune. The Economist chiar face o paralelă cu lipsa curajului în faţa declinului şi paralizia în faţa necesităţii schimbării din Ghepardul."
...
"Se pare că van Rompuy şi Ashton au fost aleşi în principal datorită unui târg convenit de principalele partide politice din Parlamentul European (PE) şi de marile puteri europene, fiind un rezultat al modelului european de compromis de ultim moment."

Deci, un "targ de ultim moment", dar si f. slab.

Articolul lui Filon Morar: http://www.revista22.ro/politica-extern259-a-ue-post-lisabona-7389.html

Riddick spunea...

Interesant articolul, mulţumessc !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: