23 decembrie 2009

O spune Ducu Hâncu. Subscriu.



La Madame Blogary :

Un pahar cu gheață, de Crăciun.

De ce Stînga dăunează grav sănătății.





Periodic, aud si eu, ca omul, faimoasa mantra: “Pentru echilibru, armonie, pace sociala, avem nevoie deopotriva de dreapta si de stinga”.

Ba nu, doamna. Ba nu, domnule. N-avem.

Pentru sanatate, n-avem nevoie de ciuma. Ea exista, dar nu ne este de folos.

Mai rar, ce-i drept, o aud si pe-aia, buna de tot, cu: “De fapt, se poate spune ca primul comunist a fost Iisus”.

Ba nu, doamna. Ba nu, domnule. N-a fost.

Iisus n-a recomandat niciodata minciuna, furtul si crima, ci dimpotriva.

Si, evident, hitul evergreen: “Omul e masura tuturor lucrurilor”.

Ba nu, doamna. Ba nu, domnule. Nu e.

Omul e supus greselii, iar masura tuturor lucrurilor nu poate fi greseala.

Acum, mai mult ca oricind. Fiindca, iata, vine Craciunul. Au trecut 20 de ani.

Iar eu unul, tot nu pot fi de acord. Am incercat, am facut eforturi, dar degeaba. Zero. Nada. Zilch. Iata si de ce.

Luati un pahar. Umpleti-l cu cuburi de gheatza. Turnati apa, pina la buza paharului – cu grija, sa nu dea pe dinafara. Asa. Lasati-l pe masa, la vedere. Cititi mai departe.

Cea mai mare frauda stiintifica din istorie este Sfirsitul Lumii prin Incalzire Globala Antropogena (provocata de om, prin industrializare).
Ea este consecinta fireasca, ba chiar obligatorie, a celei mai mari fraude intelectuale din istorie : Lumea Perfecta. Paradisul, aici, pe Pamint.

Adica, Ideologia.

Adica, Stinga.

Ideologiile, fara exceptie, sint retete ale lumii perfecte. Deci, aberatii. Lumea perfecta cere oameni perfecti. Daca observati, natura umana e, prin definitie, imperfecta. Lume perfecta n-are cum sa existe. Drepta e anti-ideologica pentru ca a inteles acest marunt detaliu. Stinga n-are DE CE ce sa o faca : fiind imperfect, adica supus greselii, omul e mereu gata sa creada aberatii. Si sa comita orice aberatie, in numele perfectiunii. Trebuie doar motivat, cu Mesajul Corect.

Aberatiile respective se numesc: minciuna, furtul si crima, in numele Binelui Public.

Minciuna este propaganda. Gen : “Murim cu totii de la Incalzirea Globala”.
Furtul este confiscarea proprietatii – inclusiv prin impozitare. (Proprietate inseamna detinerea legala a oricarei valori, iar banii cistigati cinstit sint, deh, o valoare. Mai insist un pic, in beneficiul partizanilor “impozitarii progresive” – adica impozite mai mari pentru cine cistiga mai mult. Democratia se bazeaza pe ideea egalitatii in fata legii. Nu si la impozite? Nu, raspunde inca din 1848 Manifestul Partidului Comunist. Va mai dau si un scurt citat din George W. Bush, intr-un discurs despre Starea Natiunii: “Celor ce vor sa plateasca impozite mai mari, le reamintesc ca Fiscul primeste oricind donatii sub forma de cecuri, carti de credit si bani gheata”).

In fine, Crima. Ea e Incununarea Operei – si e inevitabila. E vorba, pe de o parte, de eliminarea adversarilor. Se recurge la Gulag, Canal, Aiud, sau direct la executii. Pe de alta parte, e vorba de rasplatirea maselor largi de oameni ai muncii, recompensate cu saracie, foame, frig, boli, fenomene care scurteaza simtitor speranta de viata. Si nu ne referim doar la dictatura. In social-democratiile occidentale, pensionarii care mor de frig si de foame in casele lor, caci nu le ajunge pensia, sau crapa parasiti in aziluri (modelul Britanic e plin de invataminte) nu pot avea, evident, decit motive de satisfactie.

Acum 20 de ani, Stinga s-a speriat rau. Credea ca i-a sunat ceasul. Apoi a revenit la uneltele care au consacrat-o, continuindu-si magnific drumul: din marxista, a devenit Social-Democrata si, mai ales, Ecologista. In continuare, minte, fura si omoara linistita. In urale, aplauze, fanfare si premii, fie Oscar, fie Nobel.

Dupa cum stiti, sintem pe duca din cauza emisiilor industriale de bioxid de carbon. Nu li se zice asa, ci “emisii de carbon”, fiindca suna mai dramatic. Murim sufocati de carbuni! Ca pe vremea lui Dickens!

Va mai uitati la paharul cu gheata? Observati ceva? Parca, parca ? In regula, continuam.

De combaterea Incalzirii Globale Antropogene se ocupa un organism ONU numit IPCC ( Comisia Inter-guvernamentala privind Schimbarea Climei). IPCC publica rapoarte despre Sfirsitul Lumii. Concluzia e ca daca temperatura globala creste cu mai mult de 2 grade Celsius, gata!

Problema IPCC e simpla : minte de ingheata apele. La propriu.

Temperatura atmosferica globala n-a mai crescut din 1998, iar de doi ani este in scadere. Nu si in rapoartele IPCC, unde temperatura e in crestere. Trucul e simplu: se aleg doar masuratori din zone cu temperaturi mai ridicate. Cel mai recent exemplu : din datele culese in Rusia, au fost retinute doar un sfert din masuratori. Ati ghicit, restul de 75% aratau ca temperatura e in scadere.

Asta e insa floare la ureche.

Datele stiintifice folosite chiar de IPCC arata ca NICIODATA in istoria masurabila a Pamintului, cresterea bioxidului de carbon in atmosfera n-a provocat cresterea temperaturii. Si au existat perioade cu concentratii mai mari decit azi. Este exact INVERS : cresterea temperaturii este urmata de cresterea bioxidului de carbon. Transferata in medicina, teza ecologista a incalzirii globale ar suna cam asa : Infarctul de miocard provoaca obezitate! Un fenomen des intilnit, altfel.

Si ajungem si la partea cea mai emotionanta. Cea cu ursii polari care mor inecati, pentru ca se topeste gheata. Ursii respectivi au fost filmati in perioada cind, in mod normal, ca in fiecare an, gheata se topeste. Regretabil, dar citiva s-au inecat. Un exemplu clasic de manipulare emotionala a publicului. In realitate, ursuletii polari nu dispar, ci se inmultesc, bine-mersi. Iar la poli, gheata nu scade, ci creste. Cu exceptia citorva zone, unde se topeste. Probabil, din cauza temperaturilor ridicate din stincile de sub gheatza. Cauza exacta nu se cunoaste, n-au fost bani decit pentru studierea atmosferei, nu si a fenomenelor geologice.

Dar daca, totusi, gheata se topeste? Nu acum, neaparat. In cincinalul viitor, sa zicem. Nu e bine sa fim pregatiti? Sa reducem “emisiile de carbon”, ca sa salvam planeta de Potop?

Ei, a venit momentul sa va uitati bine la pahar. Conform IPCC, daca temperatura creste cu mai mult de 2 grade Celsius, incep inundantiile catastrofale, din cauza topirii calotelor polare. Daca temperatura creste cu 6 grade, adio! O sa fie ca pe vremea lui Noe.

Cu alte cuvinte, pina acum apa din pahar ar fi trebuit sa se reverse pe masa, caci cuburile de gheata s-au topit.

Se remarca in schimb ca masa a ramas uscata, iar nivelul apei in pahar a scazut vizibil. Deh, prin topire, apa inghetata pierde din volum. Se invata la fizica, in scoala generala. Dar cu toata panica asta, cu tot tambalaul de la Copenhaga, ce sa-i faci, lumea uita.

Data viitoare cind va intilniti cu adeptii apocalipsei climatice, umpleti un pahar cu gheata, completati cu apa pina la margine, si asteptati pina se topeste gheata. Veti afla, cu siguranta, ca in natura, lucrurile sint mult mai complicate. Iar in numele Ideologiei, prin topire, gheata poate chiar sa se dilate.

De aceea, ar trebui sa acceptam impozite cit malul, care sa sugrume economia. Ar trebui sa fim de acord sa ne dez-industrializam. Ar trebui sa le refuzam napastuitilor lumii sansa prosperitatii, la care se ajunge prin industrializare. Omenirea ar trebui sa arunce trilioane de dolari pe cai verzi pe pereti, pe tehnologii “verzi” care fie nu sint bune de nimic, fie polueaza si mai mult, in loc sa cheltuie acum, pe loc, trilioane de dolari ca sa lupte cu saracia, cu mizeria, cu foametea, cu bolile care ucid pe capete. Pe scurt, cu dictatura.

Toate ideologiile duc la dictatura. Ecologismul e o Ideologie. Un model de lume perfecta. O aberatie, ca toate ideologiile. Iar daca n-ati retinut, toate ideologiile sint de stinga. Nu exista “ideologie de Dreapta”. Dreapta e anti-ideologica, pentru ca a inteles ca lumea perfecta exista numai in Ceruri. (Daca nazismul si fascismul vi se par de dreapta, mai reflectati).

Poate sa vi se para o gluma, ecologeala asta, dar lucrurile inainteaza metodic. Copenhaga n-a adus rezultatele dorite? Nu-i nimic, urmeaza Mexico City. Si tot asa, pina cind emisia de bioxid de carbon va fi pedepsita prin impuscare, conform legii.

Sau, poate nu. Un om mai de demult, Lincoln pe numele lui, zicea ca nimeni nu poate prosti mereu, pe toata lumea.

Corect. Eu trag speranta ca, mai devreme decit mai tirziu, gogorita Incalzirii Globale Antropogene o sa se spulbere. Stiintific, asa ar fi normal.

Mda. Stiintific, comunismul ar fi trebuit incercat intii pe soareci, nu pe oameni. Din pacate, n-a fost sa fie.

Deocamdata, peste gheata din paharul meu, o sa torn niste whisky, pina la margine, si o sa va doresc Sanatate si La Multi Ani!

Desigur, cu Dreapta, caci Stinga nu face deloc bine la sanatate.

Alexandru Hancu.

8 comentarii :

monica spunea...

Ma intreb ce-o mai fi si cu schimbarea polilor la 12.12.2012?
Am prieteni care se pregatesc in acest sens.Si-au inchiriat cate-un guru care-i pregateste sa treaca "pragul"spre acea LUME de dupa,care va fi decat a lor,a celor initiati,o LUME PERFECTA ,cu OAMENI PERFECTI .

Riddick spunea...

Monica, polii s-au inversat de câteva ori de când există Pământul. Chiar în zilele noastre ei au o mişcare de deplasare (câţiva kilometri pe an, cred). Este o mare prostie sa se creada ca se pot inversa doar în 2-3, pâna în 2012. Şi nicidecum nu se poate "instantaneu".
Schimbarea nu ar afecta nici plantele, nici animalele, nici oamenii.
Cei care propagă asemenea aiureli au agenda lor politică.

Francesco spunea...

Sistemul timpit al europenilor de "comercializare" a emisiilor de bioxid de carbon, oficial numit Emission Trading System - sau cap-and-trade - a primit o eticheta de la politie: FRAUDA.

Citez din articol:
In a statement released last week, the Europol police agency said Europe's cap-and-trade system has been the victim of organized crime during the past 18 months, resulting in losses of roughly $7.4 billion.

Ca sa vezi, 7,4 miliarde dolari, ceva mai putin decat a imprumutat Romania de la FMI-Banca Mondiala ca sa ne mentinem la suprafata la vreme de criza...
Si nu ar fi de mirare ca o parte din bani sa fi intrat in conturile organizatiilor criminale europene sau internationale.

Riddick spunea...

Interesant, era clar că şi banii sunt o miză, nu doar politica, sau ideologia încălzismului. Citesc acum ştirea de la link.

monica spunea...

Riddick,am fost cartograf de meserie,cunosc destul de bine acest domeniu,dar stii cu siguranta, ca exista aceasta isterie generala cu 2012; am facut referire la acest aspect,ironic! Tot despre bani e vb si acolo.

Riddick spunea...

Monica, nu pe tine te "bănuiam". :)

John Galt spunea...

Foarte bun articolul, eu as fi pedalat mai mult pe parte de CRIMA a socialismului, chestie ce poate fi simtita inclusiv la noi, din plin.

Nu vreau sa stric atmosfera Craciunului (ca ilici) insa va spun ca in ultimii ani au existat suficiente asasinate pentru a curata definitiv orice urma de liberalism autentic, facute in cel mai rusesc/sovietic stil posibil. Sunt sigur ca Ioan Rus poate sa confirme (la fel ca Livtinenco/sau Militaru prin 92) data si ora la care au fost "intoxicati".

Greul abia acum incepe pentru ca acesti indivizi inteleg doar un singur limbaj, cel al fortei sau al toporului in cap - ATAT. Daca in urma cu 20 de ani Mazilu ar fi avut curajul "de a apasa pe tragaci" (cand discuta cu ilici de pe tancul vecin) - azi eram departe.

Insa faptul ca a iesit ilici nu cred ca trebuie privit doar in contectul tarii noastre. Sunt de parere ca in 89 stanga "si-a lasat singura zidul/garda jos", cu scopul de a se internationaliza (probabil pe modelul lui Yuri Bezmenov) Refuzul lui Margaret Thacther de atunci cred ca e in stransa legatura cu asasinatul fostului presedinte Deutsche Bank prin 90. Mai multe pe blogul meu. :P

..

Cat despre incalzirea globala, in mare parte sunt de acord (link). Insa ce uita autorul este faptul ca investitiile in "Ecologie" nu sunt neaparat apanajul leftistilor Greenpeace de pretutindeni ci si ale unor super capitalisti pur sange, ce vor profituri nesimtit de mari de fiecare data. Faptul ca acestia accepta destul de usor povestile globale cu ursii inecati la Polul Nord ar trebui sa dea mai mult de gandit. E ca si cum s-ar folosi de ignoranta stangii fara nici o problema: "vreti sa salvati lumea - ok, atunci platiti triplu. Noua ne convine". In felul acesta se pot inventa suficiente justificari pentru interventiile militare din Irak, pentru profitul unor giganti gen GM&Ford (cand barilul era la 20) samd.


E mult de povestit aici insa cred pana la urma "tot raul e spre bine". Fara "ciuma" probabil sistemul nostru imunitar nu ar fi avut fost atat de evoluat. Am fi murit dintr-o simpla raceala (aici fiind si paradoxul chestionarului de pe pagina mea). Revenind la ecologie, cred ca "e un pacat" sa utilizezi ineficient resursele limitate. De prin 1790 (*Malthus) omenirea are aceleasi probleme - cresterea liniara/exponentiala marginita de o lume finita. Solutia cred ca e la indemana oricui: crestere 0/stagnare si resurse infinite (regenerabile). Problema e la trecerea spre asa ceva, la Change.

Vom vedea..

:)

Riddick spunea...

Interesantă intervenţia, şi eu am aceleaşi percepţii asupra fenomenelor.
Cred totuşi că Ilici şi Mazilu au fost permanent în aceeaşi echipă. Ieşirea lui Mazilu din 12 ianuarie aş compara-o cu un "pace car" de la concursurile auto, care apare în circuit şi semnalizează "reduceţi viteza, ulei pe pistă".
Nu cred că eram copţi atunci pentru un "strong resolve", nu aveam clare obiectivele.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: