08 noiembrie 2009

Era clar de la bun început !



Mediafax:

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, a declarat că PSD susţine varianta cu Klaus Iohannis premier până în 6 decembrie şi că "este evident" că dacă Geoană câştigă alegerile "nu există varianta cu Iohannis, pentru că PSD-iştii nu pot sta departe de guvernare".

Crin Antonescu a afirmat, duminică seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Baia Mare, că PSD îl va susţine pe Iohannis doar până la 6 decembrie, dar a precizat că social-democraţii nu au nicio obligaţie.

"L-au susţinut pe Iohannis pe o variantă până în 6 decembrie. PSD nu are însă nicio obligaţie. Noi, însă, ne-am luat un angajament. Este evident că în cazul în care Geoană va câştiga alegerile nu există varianta cu Klaus Iohannis după acest moment, pentru că PSD-iştii nu pot sta departe de guvernare. De aia s-au şi aruncat în braţele lui Băsescu, când s-a format vechiul guvern", a spus el.

Liderul PNL a spus că Iohannis are ca "defect" faptul că este independent, că nu este dispus să alcătuiască un Guvern cu oricine şi că nici nu poate fi influenţat, ceea ce "nu convine" liderilor PSD.

Aş zice că ăia de la pesede s-au trezit, văzând "priza" la public pe care o are Yolalaretee.

2 comentarii :

niku_elektriku spunea...

dupa cit sint astia de indirjitzi se pare ca ne asteptam la o noo suspendare dupa alegeri.

sumele nesimtzite care s'au cheltuit in cinci ani pentru a'l da jos pe base nu cred c'or sa se lase asa usor trecute la pierderi.

Riddick spunea...

Un indiciu ar fi votul la cabinetul Negoiţă. Dacă pică, ar avea fereastra de oportunitate cu suspendarea 7 decembrie - 22 decembrie (atunci se fac 60 de zile).
Dacă totuşi ar încerca, cred că se pot aştepta la o "vizită" gen C.C. - 1989 din partea bucureştenilor.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: