08 noiembrie 2009

Era clar de la bun început !



Mediafax:

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, a declarat că PSD susţine varianta cu Klaus Iohannis premier până în 6 decembrie şi că "este evident" că dacă Geoană câştigă alegerile "nu există varianta cu Iohannis, pentru că PSD-iştii nu pot sta departe de guvernare".

Crin Antonescu a afirmat, duminică seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Baia Mare, că PSD îl va susţine pe Iohannis doar până la 6 decembrie, dar a precizat că social-democraţii nu au nicio obligaţie.

"L-au susţinut pe Iohannis pe o variantă până în 6 decembrie. PSD nu are însă nicio obligaţie. Noi, însă, ne-am luat un angajament. Este evident că în cazul în care Geoană va câştiga alegerile nu există varianta cu Klaus Iohannis după acest moment, pentru că PSD-iştii nu pot sta departe de guvernare. De aia s-au şi aruncat în braţele lui Băsescu, când s-a format vechiul guvern", a spus el.

Liderul PNL a spus că Iohannis are ca "defect" faptul că este independent, că nu este dispus să alcătuiască un Guvern cu oricine şi că nici nu poate fi influenţat, ceea ce "nu convine" liderilor PSD.

Aş zice că ăia de la pesede s-au trezit, văzând "priza" la public pe care o are Yolalaretee.

2 comentarii :

niku_elektriku spunea...

dupa cit sint astia de indirjitzi se pare ca ne asteptam la o noo suspendare dupa alegeri.

sumele nesimtzite care s'au cheltuit in cinci ani pentru a'l da jos pe base nu cred c'or sa se lase asa usor trecute la pierderi.

Riddick spunea...

Un indiciu ar fi votul la cabinetul Negoiţă. Dacă pică, ar avea fereastra de oportunitate cu suspendarea 7 decembrie - 22 decembrie (atunci se fac 60 de zile).
Dacă totuşi ar încerca, cred că se pot aştepta la o "vizită" gen C.C. - 1989 din partea bucureştenilor.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: