08 noiembrie 2009

Era clar de la bun început !



Mediafax:

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, a declarat că PSD susţine varianta cu Klaus Iohannis premier până în 6 decembrie şi că "este evident" că dacă Geoană câştigă alegerile "nu există varianta cu Iohannis, pentru că PSD-iştii nu pot sta departe de guvernare".

Crin Antonescu a afirmat, duminică seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Baia Mare, că PSD îl va susţine pe Iohannis doar până la 6 decembrie, dar a precizat că social-democraţii nu au nicio obligaţie.

"L-au susţinut pe Iohannis pe o variantă până în 6 decembrie. PSD nu are însă nicio obligaţie. Noi, însă, ne-am luat un angajament. Este evident că în cazul în care Geoană va câştiga alegerile nu există varianta cu Klaus Iohannis după acest moment, pentru că PSD-iştii nu pot sta departe de guvernare. De aia s-au şi aruncat în braţele lui Băsescu, când s-a format vechiul guvern", a spus el.

Liderul PNL a spus că Iohannis are ca "defect" faptul că este independent, că nu este dispus să alcătuiască un Guvern cu oricine şi că nici nu poate fi influenţat, ceea ce "nu convine" liderilor PSD.

Aş zice că ăia de la pesede s-au trezit, văzând "priza" la public pe care o are Yolalaretee.

2 comentarii :

niku_elektriku spunea...

dupa cit sint astia de indirjitzi se pare ca ne asteptam la o noo suspendare dupa alegeri.

sumele nesimtzite care s'au cheltuit in cinci ani pentru a'l da jos pe base nu cred c'or sa se lase asa usor trecute la pierderi.

Riddick spunea...

Un indiciu ar fi votul la cabinetul Negoiţă. Dacă pică, ar avea fereastra de oportunitate cu suspendarea 7 decembrie - 22 decembrie (atunci se fac 60 de zile).
Dacă totuşi ar încerca, cred că se pot aştepta la o "vizită" gen C.C. - 1989 din partea bucureştenilor.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: