28 noiembrie 2009

A apărut un trucaj anti Geoană !




Trucajul este evident, se vad lipiturile dintre cadrele (de bază ?)

6 comentarii :

niku_elektriku spunea...

se vad cu ochiu' liber si cad(av)rele pe care sint pe cale sa calce liberoii in calea lor spre prosperitate, si pro(re)gres

Riddick spunea...

Ar face bine să ia aminte la ce s-a întâmplat cu liberalii bulgari (care au mers cu Simeon şi cu socialiştii) şi n-au mai intrat anul ăsta în parlament. Nici liberalii din Ungaria nu vor sta pe rozele socialiste pe care le-au sprijinit, la alegerile de anul viitor. Aşa că petroliberalii mai au MAXIM trei ani.

amanda13 spunea...

si uite asa lin inca un partid istoric murea. sarmanul Bratianu mort la Sighet...

Riddick spunea...

Ăştia de acum nu sunt decât nişte trădători şi nişte paraziţi, niciun regret.

Anonim spunea...

In scoala unde am votat eu tot timp
ul a fost aglomeratie.Trebuia sa treci printre niste indivizi ca sa poti sa mergi in sala unde se desfasurau votarile.Nu am vazut in viata mea,cu toate ca santem o loca
litate mica,pe presedintele sectiei si pe cel ce era la urne.In
prezidiu erau persoane din alta loc
alitate.

Riddick spunea...

Nu este obligatoriu ca persoanele să fie din aceeaşi localitate, poate partidele nici nu au organizaţii acolo, mai ales dacă este mică.

Preşedintele este desemnat de prefect, poate că nu s-a oferit nimeni din localitate. Bine măcar ca vine lumea în număr mare. Ce ziceau, cu cine votează ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: