26 august 2009

Armaghedon, часть первая



(via MountThor)

Sa incepem cu inceputul !
Inceputul este chiar numele Mircea , purtat atit de fratele Piratului cit si de ginerele revolutionarei taraniste , Margareta Costea .

Incep sa cred tot mai mult ca daca spui Mircea , poti deja sa intelegi “prostanac” …… sa ma ierte alti purtatori inteligenti si de isprava a acestui nume !

Si , pentru ca v-am promis un “armaghedon” serios , la fel de serios ca cel gazduit de blogul personal al lui SRS , notat in “condicuta” fostei Securitati (aripa USLA) cu nume de cod “Ciripoi” , sa incepem cu fratele presedintelui , Mircea Basescu , ca-i de-al nostru , portocaliu ………

1 . Veriga Lipsa sau Capu` Tractor .

Spre deosebire de alti analisti , comentatori si gaozari de duzina din media autohtona , am gasit , in sfirsit , legatura dintre afacerile cu trafic de arme si multii si diversii generali sau colonei cu care Mircea Basescu tot “reuseste” sa intre in contact , in acest an electoral .
Astfel , am reusit cu ajutorul serviciilor speciale si secrete , romanesti , care nu-l mai doresc pe Basescu la Cotroceni , sa adunam (vorbesc la plural ca asa e mai misto la “armaghedoane” , sa vada dushmanii ca suntem mai multi !! ) informatii amanuntite despre masina de lupta romanesca “Grifon” , nascuta din ideea originala si creatoare (cu componente 100% romanesti si nationale) a fostului colonel SPP Oitza & co , o masina de lupta deosebit de versatila si eficienta , dorita atit de trupele NATO cit si de spionajul rus sau chinezesc , pentru dotarea trupelor lor .
Aceasta platforma moderna de lupta , cu nume de cod “Grifon” , a fost folosita in perioada de rodaj chiar de catre ….. ati ghicit , Mircea Basescu !

Astfel , cunoscind calitatile acestei masini de lupta precum si potentialul urias de profit , in urma producerii si comercializarii ei in numar mare , Mircea (Basescu) :) a acceptat sa intre in actionariatul celebrei – de acum- societati DESIMCO .
Ba , mai mult , profitind de neatentia fratelui mai mare , Traian , care l-a vizitat la Constanta in timpul scandalului din primavara , cel cu livada de caisi , care , SE PARE , putea deveni cartier rezidential (noroc ca n-a devenit ) – spuneam ca i-a sustras acestuia atit cheile de la Palatul Cotroceni cit si cardul de acces in CSAT .

SI ACUM , VINE BOMBA :

Acelasi vehicul de lupta , “Grifon” aflat deja – asa cum v-am spus – in rodaj si testare la firma de catering cu pulpe NATO , calibrul 7.62 a lui Mircea Basescu a fost folosita si la traficarea de armament in portul Agigea -Sud a containerelor cu munitie expirata ,destinata delaborarii , aduse in tzara de generalului Purcarea !

Iata , in premiera , o fotografie a platformei de lupta “Grifon” ( numita si “cap -tractor” , in clasificare NATO ) , desigur avind armamentul din dotare camuflat , inclusiv tunul de 105 mm si mitralierele de asalt aferente .


Desigur , avem si alte fotografii , obtinute cu ajutorului satelitului geo-stationar rusesc , Smena 9 , atit din timpul descarcarii unui vapor brazilian de contrabanda , plin cu piept si copane de flamingo cu gitul rosu , pentru generalii NATO de la Kogalniceanu dar si de la descarcarea vaporului ( ca din cinci , ale Ciripoiului , a mai rams doar unul 0 plin de obuze si alte munitii ruginite si lovite in timpul ultimului taifun din TAIWAN , trimise la misto de chinezoi , doar in scopul de a afla capacitatile de incarcare-descarcare ale Grifonului romanesc . Mentionam ca respectivele imagini le pastram la loc sigur si le vom publica pe blogul meu in cazul in care atit clanului de traficanti de armament Basescu cit si Elenei Udrea (alta infractoare ,dovedita deja in media si parlament ) le trece cumva prin minte sa ne actioneze in justitie .
In justitie , in Romania , adica !
eheeeeeeeeeeeeee !!

2 comentarii :

dramoleta spunea...

He he he he! :))

Riddick spunea...

A-ha-ha ! ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: