27 iulie 2024

ASTA înseamnă (dintotdeauna) olimpianismul

Adică olimpismul, "mişcarea olimpică (internaţională)". Titlul sugerează malformaţia "prin superprocesare".

Deschiderea "Jocurilor Olimpice" de la Paris, 2024. Adică deschiderea unui spectacol de nişă, dar care n-a fost "advertizat aşa".

Printre altele, maimuţărirea scenei "Cina cea de taină" cu figuranţi trans-LGBT, printre care şi unii (?) minori. "Scuza" sună cam aşa: pâi erau 18, şi nu 13 (12+1). Hmmm... 18... Pâi sunt trei de şase la un loc: 666 "=" 6+6+6, iar 1 şi 8 sunt numerele lor. Atât de previzibili. Şi de stupizi.

Aia grasă ("pseudo-Isusul", cum ar veni), cam ce-o purta pe cap? Pâi... "ceva nedefinit" dar cu şapte braţe. Yes: men... aţi ghicit CE. Chiar dacă este simulată o tiară (la derută). Şi pentru a se prinde mai repede utilizatorii curenţi ai acelui tip de obiect, măciuliile din vârf ţin loc de luminiţe aprinse (arzânde). Isusul diversificat trimite astfel un mesaj către cei din Trib: "Da, tot noi suntem în capu' trebii şi aici, dovadă că apar aşa în văzul ăstora, care chiar mă aplaudă ca la bâlci". Dar se mai prind şi alţii, la numărătoarea comparativă ieşind ăştia din urmă mai mulţi.

Şi poate că şi altceva anume nu s-a semnalat "bine" prin alte părţi:

Da, tot de la "eveniment". Cine se uită bine, vede că Poseidon (Zeus? ba Dionysus, cică...) "poartă"... doar un brâu-ghirlandă din flori (lasă, "pe cap şi microfonul"). Deci de la Cină, la bacanală. Puteau arăta mai mult folosind o statuie "alegorică, all-in" şi nu un figurant albăstrit şi camuflat (barba-ailaltă a rămas necamuflată... oops - m-aude CNA-ul). Fie şi statuie din ipsos, fie şi cu frunza de smochin... Da' aşa, au ţintit mesajul. Gymnos / gimnastică - nu? Dar nu "tradiţional antic-grecesc". Acum, pe fond "multicolor" (curcubeu!). Opa! Mărim poza şi ne uităm acum la personajul în negru din stânga, cel din prim-plan ("Iuda"? mai degrabă, Ganymede): parcă "mai apare ceva pe-acolo". Poate "doar" că i s-a lăsat în jos / i s-a găurit exact acolo ciorapul negru de damă de pe piciorul drept? Poate că de-aia se vede aşa... Opa2: unii de pe Facebook văd acolo... a boner or something similar (melc, melc, codobelc...). A, şi mă-ntrebam "mă, ce dracu': de unde Poseidon-blond? că doar 'era grec', nu?!" Răspunsul mi-a venit apoi imediat: pâi albastru + galben = "Slava Ukraini!" Mai îi lipsea tridentul (element prezent în stema Ucrainei). Au acoperit şi tema asta, deci.

Revin cu un clip ("Musk, şocat"):


"Où cacher un revolver quand on est tout nu
Vivons comme on est né : nu !"

Ca şi cum "uităm" că arhitectul Olimpiadelor... contemporane (Pierre de Coubertin) era mason - şi deci acolo tot proiectul pornise deliberat drept o porcărie, până acum criptată

Pot fi relevante (şi vor fi! deja devin...) alte evenimente sportive internaţionale de masă, nu neapărat cu "selecta prezenţă a vesticilor".

Totuşi nu criticaţi excesiv această insultare a creştinismului: adevărata lovitură împotriva sa a fost consumată demult, poate chiar de la originile sale. Una fondatoare, ca să zic aşa. Încât acum vedem şi acolo malformaţiile, avansul inamicului pe liniile de atac prestabilite. Este un subiect vast, extrem de grav şi care necesită o mare reorganizare prealabilă (mentală, spirituală, civilizaţională) în vederea Marii Lupte care va decurge din scoaterea lui la lumină. Va fi greu ("incomod spre cataclismic"), dar Problema va ajunge să fie pusă pe tapet.

Un comentariu :

Riddick spunea...

După bacanala Deschiderii, mă aşteptam ca şi Închiderea "J.O."* 2024 să fie similară.
Gen, "un grup de satyri fugărind o nimfă, o prind, apoi învălmăşeală, boscheţii se-nchid şi... 'nu se mai ştie' ce".
Dar, nu.
De data asta au dat-o pe transhumanism. Coboară cu hârzobul din cer Omul-Molie (Mothman) sau Übermensch-ul, cu Mesajul Înalt. "Auriul" - trimitere la viţelul de aur. Are masca/făţău' în aşa fel încât să poată părea şi craniu. Mesaj secundar: humanilor, sunteţi cam... mulţi, mă.
Apoi este întâmpinat de tot felul de limacşi umanoizi care mimează "dansuri tematice".
Pentru un om onest, cultivat sau mai puţin cultivat, scălămbăielile finale din "arena olimpică" nu au niciun sens, de vreun fel. Sau, măcar unul pozitiv - că "dacă le iei şi le analizezi..."
Agenda, deh.
BRRRR...
- - - - -
* Cred că aţi înţeles deja că olimpismul ESTE MORT PE VECI, şi poate unii ceva mai isteţi, şi că era mort încă de la întemeiere. Fiindcă el... nu-i despre sport.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Bogdan Chirieac, 2022: "UE nu se va dezintegra sub nicio formă. Dimpotrivă, mersul va fi, că vrem, că nu vrem - şi eu personal vreau - către formarea Statelor Unite ale Europei. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Dar în niciun caz nu se dezintegrează Uniunea Europeană. Astea sunt nişte vorbe de toacă. Deocamdată, cu plus, cu minus, până la urmă a făcut faţă cu bine şi pandemiei de Covid şi situaţiei economice dificile şi crizei energetice, plus solidaritatea în cazul războiului provocat de Rusia în Ucraina... deci are şi părţi incontestabile Uniunea Europeană!"

 

 

Postări populare: