11 iunie 2024

Hai totuşi "să nu-i tac" (v-ba lu' Paul Goma)

Viermele NŞtefănuţă (ex-USR/PLUS) a luat europarlamentar, ca "independent" (3+ %) - aici ori s-a furat la greu, ori i s-a asigurat filieră electorală dedicată. Cu activişti (pro-)homălăi, lucrare vastă şi ascunsă "publicului larg".

Ştiam de viermii ăştia de ani de zile, de prin 2019. De la precedentele europarlamentare, apoi de la constituirea intergrupurilor.

Garnitura RO a lobby-ului LGBT de la nivelul "parlamentului" european (The European Parliament's LGBTI Intergroup, mandatul 2019-2024).

.

Europarlamentarii Nicolae-Bogdănel Ștefănuță şi Ramona Strugariu. "De-ai lu' Cioloş şi Soros", iniţial ambii la Renew Europe (ex-ALDE). Primul a trecut la alianţa Greens/EFA (Verzii/Alianţa Liberă Europeană: ecologişti + progresişti, desigur toţi proeuropeni).

Nişte ciuri-buri atât de jalnici, încât în cinci ani n-am remarcat nimic relevant de la ei. Bă: un construct, un scandal, o campanie - mă rog, chiar ceva... şocant. Nu uitasem de ei, ştiam ce-i cu ei - doar că i-am considerat (constant) drept ţinte secundare. Aloo: niciun moment nu i-am tratat drept "secundari" pe eurofederalişti, chiar dacă - poate - "n-am livrat destule materiale" şi despre ei, în tot acest timp. Voi reveni, cu eurofederaliştii "declaraţi" (nu că ştefănuţii or fi altceva...)

Pâi faţă de ăştia, ţaţele pro-LGBT (Corina Creţu, Monica Macovei, Renate Weber) din precedentele legislaturi, măcar aveau ceva talent...

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Probabil a avut filiera lui - cine trebuia sa știe de el (gay) a știut. Sau a ieșit ca EBA, o fi fost sarcină de partid pe la unii, dar atunci s-au furat singuri.
Dar cu titlu general: AUR a avut oameni în secțiile de votare. De ce nu fac ce face Armand? Citește-i pagina facebook că își bate joc de securiștii proști care au lucrat pentru "colegul" la Sect 1.
Mare progres: o înlocuim pe Armand cu un securist scos primar prin fraudă și încă fraudă dovedită înainte să se finalizeze procedurile.

Riddick spunea...

Nu "s-au furat singuri", dacă-i aşa: primează ordinul de la Stăpânii Externi, adică Agenda, "La Grande Chose", nu procentele partidelor ("Bă! Ia dirijaţi 5-10 voturi la ăsta, pe fiecare secţie de votare!" - dacă votul este "distribuit", ca la EBA, atunci aşa stă treaba).

Dincolo, niciun progres.

Să vedem la Şoşo, vor s-o împingă (cu partidul) la sub 5% la europarlamentare, dar pentru asta trebuie manevrate zeci de mii de voturi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Béla Markó, 2009: "România trebuie regionalizată, fostele regiuni trebuie restructurate şi să li se dea competenţe teritoriale. Nu este suficient să acordăm competenţe mai largi autorităţilor locale, trebuie făcută o nouă regionalizare în care Ardealul să fie o entitate distinctă, la fel şi celelalte regiuni istorice: Moldova, Muntenia, Dobrogea. Este posibil un al treilea pas, dacă vom ajunge la descentralizare şi regionalizare, împreună cu formarea autonomiilor. Un alt subiect de dezbatere este şi federalizarea, care pentru unii este ca un postav roşu, dar trebuie să vorbim despre asta şi vedeţi că eu vorbesc cu mare precauţie".

Béla Markó, 2015: "În urma refugiaților mă tem că se va întări nu Europa Unită, ci se vor întări statele naționale, pe care de-acum câțiva ani am sperat să le demolăm".

 

Postări populare: