03 ianuarie 2023

pastila R (37)

  
WTF... Cică acum chinezii se pregătesc - la rândul lor - să doboare un "obiect zburător neidentificat", în spaţiul lor aerian. 
Io zic că ălelalte trei (?)* din spaţiul aerian nord-american (SUA/CAN), ca şi ăsta, sunt al dreacu' de identificabile. Eh... fie şi ca alien objects (deşi poate doar ca false flag şi alienii n-au nicio treabă... de data asta).
-------
* nu, nu intră aici la numărătoare şi balonul "meteorologic" chinezesc, e vorba despre alte trei incidente critice, recente
 
Uia a aprobat "greieri" (adică... gândaci!) în mâncare. Probabil până se va propaga unda de şoc şi-n RomEUnia, nu va mai fi la Agricultură masonul Daea*, ci vreunul de la PnL (dacă din mai va funcţiona "rotativa premierilor" - dar şi a unor ministere - între PSD şi PnL). Sau, mai ştii? O găsi atunci Daea vreo motivaţie ad-hoc, cum suntem obişnuiţi de la atâţia alţii. Ori poate "iniţiativa" îl va ocoli, avizele MADR fiind date de vreun adjunct - "că era omu'-n concediu", în deplasare externă, etc. Pe pariu că de-acum nu va mai deschide gura "pe greieri" - ia, l-or mai întreba ziariştii în legătură cu subiectul? 
- - - - - - - 
* DA: mason; şi care s-a opus doar verbal "greierilor", prin declaraţii aluzive - nu a spus clar că va bloca "iniţiativa" (în RO...), ca ministru

Pe fondul ştirii că (şi) România va fabrica obuze "pentru Ucraina", mă întreb: cu CE pulberi? Că până acum le cam importam din Serbia*. Care cică ar fi "prietena Rusiei"**. Pâi cum să ne mai dea sârbii*** nouă aşa ceva?! Eeee, om vedea. Poate că vin materialele integral de la euroatlantici şi aici doar le asamblăm. Chestia e că destinatarul preconizat - "UA" - e la reanimare, on life support, şi cu un prognostic extrem de rezervat. Ţţţţ...
- - - - - - -
* în principal, dar şi din Bulgaria, Polonia, Brazilia; iar recent chiar şi din... Ucraina (mă îndoiesc că acolo ar mai exista acum asemenea capacităţi de producţie); şi când zici "artilerie" zici volume mult mai mari faţă de necesarul armelor uşoare, către care se sugera c-ar fi fost dirijat - în principal - "importul special"
** poate doar Putin cu Vučić între ei - niciunul nu-i 100% dedicat exclusiv cauzei sale naţionale; iar regimul actual de la Belgrad duce o politică duplicitară, şovăielnică dar pe vector final proatlantist-soft, sfidând majoritatea sârbilor care sunt pro-ruşi
*** cică o mare parte din ingredientele folosite la fabricaţia din Serbia ar proveni de fapt... din Rusia - aşa că subiectul devine încă şi mai interesant
 
(asta mi-a venit revăzând imagini cu insecte care "acţionează... inteligent")
Pâi dacă la doar nişte simple goange anumite acţiuni şi comportamente se declanşează "biochimic" (genetic!) - că doar n-au timp* să le înveţe, şi n-au nici profesori -, nu devine acum plauzibilă "profeţia" lui Aldous Huxley**? Şi nu mă gândesc la "droguri-hapuri", ci la intervenţii genetice, cum vedem că s-a început cu "vaccinurile" ARN-mesager anti-COVID.
- - - - - - -
* rar, ciclul de viaţă (ou-larvă-nimfă-adult) al insectelor trece de un an, unele au câteva generaţii anual, de exemplu - ca adult - albinele lucrătoare (vara) trăiesc doar câteva săptămâni, iar efemeridele doar câteva ore
** discursul său din 1962, The ultimate revolution: "Va exista, în cursul generației următoare sau nu foarte departe de aceasta, o metodă farmacologică de a-i face pe oameni să-și iubească robia, creând dictaturi fără lacrimi, ca să spunem așa, și producând un fel de lagăre de concentrare nedureroase pentru societăți întregi, astfel incât oamenilor le vor fi luate libertățile, dar le va plăcea, fiindcă vor fi distrași de la orice dorință de a se răscula prin propagandă sau spălarea creierelor, sau prin spălarea creierelor îmbunătățită prin metode farmacologice. Și aceasta pare să fie ultima revoluție."
-----
Oops. Suntem "nu foarte departe" - cam la a doua generaţie după 1962. Şi tehnologia n-a stat pe loc, de atunci încoace.

6 comentarii :

Riddick spunea...

Motto-urile pe care le pun pe blog. Cele mai recente sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

(ianuarie - februarie 2023)

Anonim spunea...

O pun aici fiindca as vrea sa afle cit mai multa lume.

Spalatorul de cadavre Ion Cristoiu.
https://youtu.be/RLDMET71Y8k
Minutele 00:00 - 03:30 si 49:09 - 54:24.

ABSOLUT GRETZOS.

Stiu ca este si a fost omul serviciilor, carora le-a facut si le mai face servicii, dar de data asta se vede ca se chinuie teribil sa o spele de kkt pe psihopata aia. Dupa cum se bilbiie si dupa privirile ratacite pare nu doar jenat, dar chiar speriat de riscurile pe care si le asuma executind ordinul. Chiar foarte speriat. Ingrozit. Tot ce pot sa sper e ca spaima de revolta maselor sa i se confirme cit mai repede. De preferat in plina strada. Canalia asta merita sa o ia pe coaja.

Riddick spunea...

Scosesem Cristoiu blog din blogroll după ce I.C. promovase vaccinarea prin propriul exemplu, dezvăluind public (la blog, şi video) că s-a "dubluvaccinat". Nu judec aici "politica terapeutică personală", ci propaganda - putea să-şi bage şi-o sârmă-n cur, dacă asta "l-ar fi ajutat", dar nu-mi promova "tu" mie agenda Păpuşarilor. Mă rog, o fi fost vaccinare cu apă chioară ("pe-ai lor îi scapă, nu le dau zeama letală"), deşi după cum arată s-a băbit brusc (are 70+, dar oricum...).

Dumi Fashion spunea...

Doar ei știu ce se află acolo... Nu am încredere nici în mine să să manageriez acest website, https://dumifashion.com apoi să mai am încredere în stat

Riddick spunea...

Pâi... "ia bagă costume d-alea curcubeu şi/sau kinky" şi vine Nenea Statu' cu susţinere... ;-)

Riddick spunea...

Scuze pentru "Anonim", comentariul apare abia acum fiind intrat la spam. Deci invizibil la caseta de comentarii şi nici semnalat la e-mail (cum are platforma Blogger). Probabil o defecţiune sau o sâcâială a platformei, am găsit acolo peste 100, unele fiind publicate deja mai demult dar dispărute retroactiv (!) de la postările aferente şi readuse acum de mine, "bucată cu bucată". Sunt chiar şi de-ale mele, pe unele chiar mi le reamintesc.

Da, Cristoiu este fals.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: