14 septembrie 2022

"Acuzele lacheilor papalizaţi de Ocultă, din administraţia slugostatului"

 
 

11 comentarii :

Anonim spunea...

De pe GAB:

https://media.gab.com/system/media_attachments/files/116/305/635/original/e728b47d6858a5e9.jpg

Riddick spunea...

Pâi da, era în "pepiniera de cadre". Din grupul selectat / de selectaţi.

Riddick spunea...

Interesant: din minigrupul pozat, toţi poartă "haine" cu tentă militară. Cel din dreapta chiar are pe cap bonetă ("capelă") de soldat tip Est (Serbia-România-Rusia/URSS). Anul 1999 este anul în care Putin face "saltul ierarhic", ca prim-ministru. Este şi anul bombardării Iugoslaviei, iar cel din dreapta pare a avea totuşi "capelă" sârbească pe cap, aia are fundul/vârful plat, nu semi-cutat ca la RSR şi URSS. "Parodie", pe fondul războiului cu Kosovo şi NATO?

Riddick spunea...

Hopa! La doar o zi după încetarea bombardamentelor "NATO" (americane) împotriva Serbiei, Clinton proclama sărbătoarea gheilor:

https://www.history.com/news/how-activists-plotted-the-first-gay-pride-parades

On June 11, 1999, President Bill Clinton issued the first-ever proclamation declaring June to be Gay and Lesbian Pride Month.

Poza este de pe la sfârşitul lunii iunie 1999 (24-27), aşadar s-au adunat repede. Probabil că semnalul fusese dat mai înainte şi erau pregătiţi deja.

Anonim spunea...

Eu sint cel care a postat poza de mai sus, dar se pare ca e un photoshop. Cica asta ar fi originalul:
https://img-fotki.yandex.ru/get/4814/7537832.4d/0_e21db_bb6b7ed4_orig

Pe de alta parte, nu cred ca e o problema daca intram si noi putin in jocul dezinformarilor cu o mica bascalie. La cit mint aia...

In fond, poza e foarte plauzibila tinind cont de circul pe care l-a facut dementul asta in Ucraina inainte sa intre in politica.

Riddick spunea...

Corpuri "normale ++" (pentru vârstele respective). Minţile, însă, NU.

Riddick spunea...

Eh. Penultimul(/a?!) la dreapta sau al (/a?!) doilea dinspre dreapta nu are nici fizicul normal (implanturi mamare ori tratament hormonal avansat).

Anonim spunea...

De la Colonel Cassad cetire, apropo de războiul din 1999:
"Președintele american Bill Clinton a cerut Ungariei să atace Serbia pe uscat din nord în timpul agresiunii NATO din 1999, a declarat președintele sârb Aleksandar Vucic într-un discurs adresat națiunii.

"În ceea ce privește Kosovo, acum o să vă spun ceva ce nu știați. În 1999, Ungaria trebuia să atace Serbia cu forțe terestre, ceea ce [prim-ministrul maghiar] Viktor Orban mi-a confirmat și mi-a permis să spun publicului. Președintele american Bill Clinton a cerut de la el, ca și britanicii, să atace Republica Serbia din nord, astfel încât să ne întindem forțele până în Voivodina, ceea ce Viktor Orban a refuzat și a fost supus unei mari presiuni."
Iar noi le-am permis să ne utilizeze spațiul aerian (nefiind în NATO) și ne crddem mari prieteni cu sârbii.
Mă întreb ce ar face România astăzi dacă i s-ar cere așa ceva.

Riddick spunea...

Mă întreb şi eu, dar referitor la "situaţia din Repmoldova". Că... VINE. Nu prea mulţi amatori, iar dintre cei "irosiţi", în mod sigur niciunul n-ar fi fost util cauzei REALE a României.

Riddick spunea...

Foarte interesant. Întâlnisem ieri chestia asta la srbin.info (site alt media din Serbia, cu link translate ENG şi RO). Acolo mai apărea informaţia "din cauza refuzului Ungariei / al lui Orban, 30 de militari britanici au murit" (probabil dintre cei "desfăşuraţi în teren", poate şi piloţi)

Riddick spunea...

Ba nu, tot "la Cassad" găsisem ("a large number of British soldiers died") - https://colonelcassad-livejournal-com.translate.goog/7906940.html?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

Dar şi ceva srbin.info, nu mai am linkul.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect. Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."

 

Postări populare: